Odkazy na Opel inzerci
- Reklama
Re: Odkazy na Opel inzerci
Šedé plasty, černé lesklé plasty, hnědá kůže, šedá kůže na volantu, plastové dřevo, plastový chrom....kýč jako prase. A ta cena , i když je auto zachovalé a s malým nájezdem je myslím úplně mimo mísu.
Nevim jak se to jmenovalo ale tahle kombinace tohle lepší "dřevo" a hnědá kůže se prodávala jako luxusní výbava myslim. Mě spíš zaráží ta kombinace s obyč. displejem, přitom panorama sklo, 18" kola... A pak taky obyč motor a velmi neobyč cena
...myslím že prostě první majitel neřešil muziku, nevím kolik se za ni připlácí. Já mám v autě taky kdejakou "fičuru" ale rádio základní CD30 a displej BID. Je teda fakt že mě to taky stačí
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mi se to líbí... a ta panorama to je luxus, jak tam to zrcátko uprostřed trčí..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
K tomu ale nie je dažďový senzor a samostmievacie zrkadlo. A predtav si čo spôsobí taký kameň
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
mě se to taky moc nelíbí nevím proč, ale vypadá jak kdyby mělo pleš
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kameň ?... asi způsobí to samé co na normálním okně..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Len trochu za väčšie peniaze
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan