Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dneska sem jel s mladým na fotbalový turnaj do Němčic nad Hanou a v Hulíně když už jsem jel po kruháču mě málem trefil borec s filckou co jel od Přerova.Ještě že sem si ho všimnul.Zastavil až když měl třičtvrtě auta v kruháču.Tak mě napadlo člověk veze cizí děcka a někdo ho trefí.Super představa vysvětlovat rodičům že za to nemožeš
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011
- Reklama
Mno hur to bude vysvetlovat ten ridic co se vcera vyboural s autobusem v Chorvatsku, pokud to teda prezil.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zdravím vás všehny.
Ve středu jsem dal nov SPZ na svoje nové Háčko karavan,co jsem si minulý týden zakoupil.Tímto jsem se tedy vetřel na vaše fórum
dnes jsem vzal rodinu na výlez na safari do Dvora Králového ho otestovat Parádní výlet.
Ve středu jsem dal nov SPZ na svoje nové Háčko karavan,co jsem si minulý týden zakoupil.Tímto jsem se tedy vetřel na vaše fórum
dnes jsem vzal rodinu na výlez na safari do Dvora Králového ho otestovat Parádní výlet.
Opel Astra H Caravan 2006 1.8 103kW,super spotřeba 6,9L.
http://www.zdravotnicke-asistence.eu
http://www.zdravotnicke-asistence.eu
Dnes jsem behem presunu po Vysocine a okoli udelal par fotek...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že jsem četl, že nepřežil... ..... zítra jedem kolem té havárky cestou do Montenegra, tak to omrknu, ale když jsem to viděl na netu, tak mi naskočila husí kůže....brrrr.milosh píše:vysvetlovat ten ridic co se vcera vyboural s autobusem v Chorvatsku, pokud to teda prezil.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
O duvod vic litat letadlem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Luxus !! kdej si to dělal ??Westler píše:Dnes jsem behem presunu po Vysocine a okoli udelal par fotek...
JJ to je super fotka ale asi ji i fotokram trosku pomohl.
Jo v tom chorvatsku je to zase pruser...
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Fotka velmi pekna ale tie cesty mate riadne dolatane:)Westler píše:Dnes jsem behem presunu po Vysocine a okoli udelal par fotek...
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT