Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Ja som sa zo Swabelom stretol na zraze v Bešeňovej a tesnenia som si objednal u nás v Swame. Ináč z PK v PO som bol spokojný (síce tak 6 rokov naspäť) chodil som tam z Fkom na garančky a robili mi opravu po búračke.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
milosh píše:Terco rozhodne bych to nenechaval delat v predrazene Praze, mozna kdyz popojedes nekam dal tak te to vyjde podstatne levneji.
pepino_GH píše:Terko, a co si půjčit stroj na čištění a máknout si?? Po Vánocích by to nemuselo být špatný, ne? Ale mokrou cestu bych nechal až na jaro....
Praha je na tohle hrozná no, našla jsem nějakou firmu asi 10 km od domu a tam by to vyšlo asi na 650 Kč, to bych ještě byla ochotná zaplatit.vojta píše: podle mě by bylo uplně nej to čalounění sundat a hodit do pračky třeba na 40 a máš to zadarmo akorát to sraní se sundáváním, rozhodně to neni práce pro holku
Pepino, tyhle stroje se daj někde půjčit? Já se nebranim samopráci, to vůbec, jen mě nenapadlo, že by se to dalo půjčit. Máš tip kde?
To čalounění jde sundat? Tak to by bylo úplně nej, pokud by se mi to teda v pračce nesrazilo . Ale podle toho Vojto co píšeš by to asi nebylo tak lehký sundat, se svejma kilama nemám moc velkou sílu.
Ale každym případě to nechám na jaro, teď to nemá cenu, protože se to auto ještě hodně zasviní.
Oton
Díky, ale do Brna to mám fakt z ruky...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
ono to není o síle i když ta sedačka taky něco váží, jde o to mít na to potřebný nářadí a vědět jak na to, nejhorší je odddělat čalounění od molitanu, je to secvakaný takovejma drátěnejma kroužkama a sakra blbě se tam dostává nářadím, každopádně rozdělat to jde a na 40 by se to nesrazilo
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Sem tu prvni v Novem roce 2010 To sem chtel rict
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Zdravím všechny v Novém roce.Jedeme s manželkoů a Astrou na výlet.Jak se říká.:Jak na Nový rok tak po celý rok.
Nám začalo zkouškový, takže s Astrou vyjedeme maximálně tak dvakrát do tejdne na zkoušku a kouknout se do práce, jinak budem zavřený doma šprtat...zrovna zejtra vyjíždíme , do tý zimy se mi zrovna dvakrát nechce a tim spíš, když mi choděj smsky od rodičů, že maj na kanárech kraťasy a na terase pijou koktejly .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
My sme mali dneska navrat po dovolenke, trasa Zlin -> Praha. V Zline cez noc napadlo tak 15cm snehu a stale padalo, od Kromnerize az za Brno nebola na ceste ani vlocka no a na Vysocine klasika ako vzdy , mokro, sol, snezenie, par krat predbiehanie posypackych aut. Ale musim poklepat ze cesta sa dala, rychlost len vynimocne klesla pod 120 a necakane aj blaznov bolo nejak pomenej . Nove zimne pneu goodyear UG7+ sedeli ako pribite
Jsem na tom stejně, na první vyjíždím o den později , tak přeju hodně štěstí!Tereza píše:
No jo u nás napadne většinou kulovýJohnyBA píše:
Tak ja hlásím z Karlova, že jsem dnes startoval přes kabely hned 2 auta.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz