ESP v kopci
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: ESP v kopci
To máš štěstí..... tak se tomu vyhýbej, jinak na teba budou ostatní koukat, jako že jsi neschopnej vyjet z trochy sněhu......
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
Tak mám ji jen dva týdny zatím Ale šetřim ji, zatim ji netahám do takovýho "terénu" co jsem si troufal s fávem
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
To ani nezkoušej, nebo si vem někoho, kdo tě vytáhne.....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
To jo, fávo je proti tomuhle ofrouďák
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas......
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Tak sem si po precteni popisu jednotlivych funkci na WV klubu pocetl manual k Astre.
Treba brzdovy asistent tam neni vubec popsany s poznamkou. Maji ho tedy vsechny Astry?
Pak je tam funkce adaptabilni brzdova svetla a u toho je hvezdicka, coz by melo znamenat, ze to neni v zakladni vybave.
To by melo rozblikat brzdova svetla pri nouzovem brzdeni/aktivaci brzdoveho asistenta.
Dela to jeste neco dalsiho? Myslim ta adaptabilni brzdova svetla?
To by mohlo jit naprogramovat ne? Ikdyz to neni zrovna ficura, kterou by clovek nejak rad casto pouzival...
Treba brzdovy asistent tam neni vubec popsany s poznamkou. Maji ho tedy vsechny Astry?
Pak je tam funkce adaptabilni brzdova svetla a u toho je hvezdicka, coz by melo znamenat, ze to neni v zakladni vybave.
To by melo rozblikat brzdova svetla pri nouzovem brzdeni/aktivaci brzdoveho asistenta.
Dela to jeste neco dalsiho? Myslim ta adaptabilni brzdova svetla?
To by mohlo jit naprogramovat ne? Ikdyz to neni zrovna ficura, kterou by clovek nejak rad casto pouzival...
ty světla se dají naprogramovat
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
To by se mi taky libilo, blikaci brzdovky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak to aj mne, a hlavne tym co idu za mnou