Poradte pri vybere mobilu
Re: Poradte pri vybere mobilu
Tak zase Android dobry na to ze muzes nahrat cokoliv ale drive jsem mel Windows Mobile 6.5 a ty byly fakt lepsi, co se nastaveni treba mailu tyce tak i seznamu kontaktu apod, ale doba jde dal no.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Když je řeč o televizích, kolegovi oděšla telka od Samsungu(LED 32") po třech letech. Oprava byla nerentabilní
Už jsem to tu možná říkal ale po zkušenostech s prvním Samsung Galaxy S a naposledy s foťákem od Samsungu, který nahrál pět videí a každé mělo jiné kódování zvuku, mi domů už od Samsungu nesmí ani škrabka na brambory. Pokud jde o telefon, už rok mám Xperii S a nemá chybu, pokud jde o TV, mám Panasonic a kudy chodím tudy doporučuju.
Ja si myslim ze je to o stasti na kus, trebars ked si vezmem akeho Opla mam ja , uz nikdy nic od tej znacky nechcem
Ja mam aj TV Samsung SMART a nezda sa mi ze by bola narocna na ovladanie...prave naopak , pustit si youtube, a cez mobil to ovladat je parada
Ja mam aj TV Samsung SMART a nezda sa mi ze by bola narocna na ovladanie...prave naopak , pustit si youtube, a cez mobil to ovladat je parada
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Mám od začátku června Sony Xperia Z a jsem max spokojen - velikost odolnost i výkon srovnatelný s HTC One i Sam. S4, ale není tak tuctovej jako právě všechny stejně tvarovaný Sam. i HTC
Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008
Ja sem jako první dotykac zvolil HTC Wildfire S.Líbila se mi velikost, jelikoz hodně jezdím na kole a na motorce, čili po nějakým extra padlu jsem netouzil.Funkcema slušně nabitý, samozřejmě pokrok je dál, výkon to samy, čili jsem letos upgrejdoval na Desire X a opět super phone! Výkon dostačující, výbava to samy, design jednoduchý,a nenápadný,..... svůj účel splňuje na 100%
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky přidám. Byl jsem vždy HTCčkař, pak mně zklamali a zkusil jsem Asus Padfone, tam se vyskytla závada a nebyly ND, tak mi vrátili peníze. Pak jsem koupil Huawei Ascend P1 a nemám s ním rok jediný problém. Tedy v době, kdy vesměs už jsem řešil třetí závadu. Šlape skvěle, když jsem ho kupoval, byl to nejvyšší model. Do teď hraje, filmy paráda, hry luxus, akorát mi začíná být !,alý", tak pokukuju po Ascend M1, nebo D2. Ale to jen tak. zatím nehodlám měnit. Je to opravdu po dlooouhé době všech nokií, HTC a všeho co jsem měl, s čím nemám problémy. Trošku jsem se bál značky, ale nakonec jsem to risknul a udělal jsem moc dobře. Paměť to má obrovskou, jde micro SD, takže jde zvětšit. Rychlý, placatý jako žiletka, lehoučký a zadní strana je taková, jakoby pogumovaná, ale ani náznak toho, že by se chtěla loupat. Opravdu povedený kus a kvalitní materiály. jedinou, opravdu jedinou výtkou, kterou mám, je to, že baterie je integrovaná, takže výměna za novou bude jen v servise. Ale co k ní můžu mít za dobré je to, že mi nikdy nevydržel andorid více jak den. (Myšleno 12 hodin). Tenhle občas večer kouknu a vidím 70% baterky, tak ani nenabíjím. Tohle jsem nečekal. Vesměs jo, když mám 40 a méně, jde do sítě. Ale vydrží dost.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Nemá někdo zkušenosti s telefony od Caterpillaru? S nedotykovým B25 nebo dotykovým B15?
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Info od bratra na možné nynější mobily.Dělá servisaka těm telefonum, chtel jsem informace pro kamarada chce jinej cca do 10tic, tak co je použitelne a i vydrží, udělejte si obrazek sami, nic proti samsungum ale nějak tomu nevěříme
viz text z mailu
info na mobily cca do 10tis
Ahoj xxxxxx, chtěl bych se tě zeptat co by mohl doporučit celkem slušný mobil do cca 10tis. požadavek Android, nějakou slušnou kolektivitu, rychle přenosy, popř. NFC, a aby nebyl moc nachylný na prasknutí displaye, je to pro info pro xxxxxxxx, má 2 roky HTC, ale říkal že by do toho už nešel přes rokem a půl mu prdnul diplay, Gorilla glass si myslím že na tom moc nefunkuje, nejvíc co jsem viděl rozflakaný telefony byly to pravě HTC a starší Iphony sice to funkuje lidem ale pak to zlobí a po estetické strance to moc pěkné není:) Nevěděl by jsi o něčem který by stal za uvahu, napadá mi Sony, LG čí něco jineho, Samsung do toho ani moc ne, sám ho ani nemás moc rád. Nemusí to být ani známa značka to říkaš i na Huawii či jak to píse?
Měj se zatím
------------------
Ahoj,
Jen tak na úvod Gorilla Glass - není od toho aby vydžel pády na beton či ostré tvrdé hrany Je to vysoce kvalitní sko, ale je to furt sklo.
Telen když spane dostane pecku z 95% do pláště, zde deformační síla postupuje dále a tam kde je bohužel nejslabší vrstva Gorilla glass, standartně udeří
V tomhle byla vychytaná Nokia N8 (mimochodem Nokia Gorilla glas z 2/3 vlastní - jako firmu). N8 totiž byla z hliníku a né pastu, jako jsou dnešní telefony. V tomhle má i částečně vyhráno Apple. Ale jak jsem psal, je to tvrzené sklo, je to furt sklo.
Jako doba kdy telefon 100x upadl a nic mu nebylo, je pryč, telefon není šutrák A člověk si ho musí vážit
Samozřejmě, stane se. Ale musíme brát v potaz, že podmínky, které si diktujeme, že chceme čím dál tím výkonější a tenčí telefony, se někde projeví
Ale zpět k tématu.
Jak jsem naznačil je to celkem problém.
Ohledně odolnosti .. je tu CAT B15 ) s tím se ti nestane že by ti praskl jen tak display
Ale jak jsem psal, Na ty telefony, se musí dát vysoký pozor, a hýčkat je v pouzdrech.
Za LG bych určitě doporučil LG L9 II (D605); LG Nexus IV (E960); LG G (E975) a nebo naší vlajkovou loď LG G2 (D802) - což je mimochodem velká špička na trhu (cena ovšem je už vyšší, 12k - 13k CZK).
Nexus je čistej Android, žádné nástavyby, čistej systém.
G Je výkonově na tom stejně jako Nexus ovšem s nástavbou LG, má ovšem lepší foťák a navíc FM rádio. Oba mají skleněná záda, oba podporují navíc induční (bezdrátové) nabijení.
L9 II Vrcholný model řady L II series, má IRDA a vestavěný dálkový ovladač, slot na karty a pěkný vzhled.
G2 - špička, nejsilnější Android na trhu, 5,2IPS display, přispůsobený na ovládání jednou rukou, 3000mAh baterie (má super výdrž), 13Mpix foťák s vysokým ISO.
Všechny zmiňované, až na L9 II, nemají slot na kartu a přístup k baterii. Vyrabí se v kapacitách 16GB,32GB.
(Ceny oprav rozbitých touch panelů se u těchto modelů pohybují maximálně 3500kč)
Za Sony bych doporučil Xperii Z/ Z1 / Ultra Z. Zde ale cenová relace i víc jak 10 tisíc. (od 12k CZK výše)
Ale všici víme, co teď Sony dokáže tvořit za super odolné a především hezké potvůrky - viz ponor s Xperií Z do 8m potapěčské jámy )
Samsung nebrat.
Huawei, Alcatel, ZTE, Xaomi ... nevím, je to čistá Čína. A dle toho jak nám výrobce poskyutje náhradní díly - v jaké kvalitě... Tak bych to těchto vod asi nezavítal. Na druhou stranu z pohledu uživatele, velmi levné a i výkoné. Ale zde fakt nemám přehled...
Za HTC určitě HTC One. (14k CZK)
Nebál bych se se podívat do vod jako jako jsou značky Lenovo a ASUS ....
Já kdybych si měl vybrat Androiďáckej přístroj, tak volím , mezi špičkma no. LG G2, HTC One nebo Xperií Z.
Ale asi bych se rozhodoval, mezi HTC One a LG G2. Nakonec bych si stejně koupil asi tu G2, jelikož jí opravuji a vím z vlastní zkušenosti - co ta mašina umí
Takže za mě LG G2.
Ahoj xxxxx
viz text z mailu
info na mobily cca do 10tis
Ahoj xxxxxx, chtěl bych se tě zeptat co by mohl doporučit celkem slušný mobil do cca 10tis. požadavek Android, nějakou slušnou kolektivitu, rychle přenosy, popř. NFC, a aby nebyl moc nachylný na prasknutí displaye, je to pro info pro xxxxxxxx, má 2 roky HTC, ale říkal že by do toho už nešel přes rokem a půl mu prdnul diplay, Gorilla glass si myslím že na tom moc nefunkuje, nejvíc co jsem viděl rozflakaný telefony byly to pravě HTC a starší Iphony sice to funkuje lidem ale pak to zlobí a po estetické strance to moc pěkné není:) Nevěděl by jsi o něčem který by stal za uvahu, napadá mi Sony, LG čí něco jineho, Samsung do toho ani moc ne, sám ho ani nemás moc rád. Nemusí to být ani známa značka to říkaš i na Huawii či jak to píse?
Měj se zatím
------------------
Ahoj,
Jen tak na úvod Gorilla Glass - není od toho aby vydžel pády na beton či ostré tvrdé hrany Je to vysoce kvalitní sko, ale je to furt sklo.
Telen když spane dostane pecku z 95% do pláště, zde deformační síla postupuje dále a tam kde je bohužel nejslabší vrstva Gorilla glass, standartně udeří
V tomhle byla vychytaná Nokia N8 (mimochodem Nokia Gorilla glas z 2/3 vlastní - jako firmu). N8 totiž byla z hliníku a né pastu, jako jsou dnešní telefony. V tomhle má i částečně vyhráno Apple. Ale jak jsem psal, je to tvrzené sklo, je to furt sklo.
Jako doba kdy telefon 100x upadl a nic mu nebylo, je pryč, telefon není šutrák A člověk si ho musí vážit
Samozřejmě, stane se. Ale musíme brát v potaz, že podmínky, které si diktujeme, že chceme čím dál tím výkonější a tenčí telefony, se někde projeví
Ale zpět k tématu.
Jak jsem naznačil je to celkem problém.
Ohledně odolnosti .. je tu CAT B15 ) s tím se ti nestane že by ti praskl jen tak display
Ale jak jsem psal, Na ty telefony, se musí dát vysoký pozor, a hýčkat je v pouzdrech.
Za LG bych určitě doporučil LG L9 II (D605); LG Nexus IV (E960); LG G (E975) a nebo naší vlajkovou loď LG G2 (D802) - což je mimochodem velká špička na trhu (cena ovšem je už vyšší, 12k - 13k CZK).
Nexus je čistej Android, žádné nástavyby, čistej systém.
G Je výkonově na tom stejně jako Nexus ovšem s nástavbou LG, má ovšem lepší foťák a navíc FM rádio. Oba mají skleněná záda, oba podporují navíc induční (bezdrátové) nabijení.
L9 II Vrcholný model řady L II series, má IRDA a vestavěný dálkový ovladač, slot na karty a pěkný vzhled.
G2 - špička, nejsilnější Android na trhu, 5,2IPS display, přispůsobený na ovládání jednou rukou, 3000mAh baterie (má super výdrž), 13Mpix foťák s vysokým ISO.
Všechny zmiňované, až na L9 II, nemají slot na kartu a přístup k baterii. Vyrabí se v kapacitách 16GB,32GB.
(Ceny oprav rozbitých touch panelů se u těchto modelů pohybují maximálně 3500kč)
Za Sony bych doporučil Xperii Z/ Z1 / Ultra Z. Zde ale cenová relace i víc jak 10 tisíc. (od 12k CZK výše)
Ale všici víme, co teď Sony dokáže tvořit za super odolné a především hezké potvůrky - viz ponor s Xperií Z do 8m potapěčské jámy )
Samsung nebrat.
Huawei, Alcatel, ZTE, Xaomi ... nevím, je to čistá Čína. A dle toho jak nám výrobce poskyutje náhradní díly - v jaké kvalitě... Tak bych to těchto vod asi nezavítal. Na druhou stranu z pohledu uživatele, velmi levné a i výkoné. Ale zde fakt nemám přehled...
Za HTC určitě HTC One. (14k CZK)
Nebál bych se se podívat do vod jako jako jsou značky Lenovo a ASUS ....
Já kdybych si měl vybrat Androiďáckej přístroj, tak volím , mezi špičkma no. LG G2, HTC One nebo Xperií Z.
Ale asi bych se rozhodoval, mezi HTC One a LG G2. Nakonec bych si stejně koupil asi tu G2, jelikož jí opravuji a vím z vlastní zkušenosti - co ta mašina umí
Takže za mě LG G2.
Ahoj xxxxx
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Dobrej mobil se musí opravovat?
Za mně bych se podíval na Lenovo....dualsim, vydž klidně i 5 dní... cena!
Za mně bych se podíval na Lenovo....dualsim, vydž klidně i 5 dní... cena!