Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
U nas v Usti potkavam cim dal vic hacek ale vcera jsem potkal 2x tmavemodry kombik, cerny folie, xenony, prazska szp, priznejte se Maval jsem na nej ale asi bez odezvy, jakmile zacne letackova sezona tak snad bude clenu vic, drandim po meste se synem v kocarku, letaky pribaleny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Koho pak jsem to dnes potkal na Masaryčce, že by Miloše...ani nepozdravil
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Cece mas bliknout, koukam po hackach ale tuhle jsem blikal a ten protijedouci cucel jak puk tak radsi uz nic
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jsem na tebe mával, sis nevšiml???
No tak vyjjimecne asi ne tak priste v kolik to bylo? v pul 4 koncim v jobu tak asi v tu dobu jinak rano v pul 7 asi ne zejo
Přesně bylo něco málo po půl čtvrtý a bylo to kousek nad poliklinikou, asi 150m...jsem tě poznal podle xenonů sluneční brejličky si měl jak švihák lázeňský! Připadlo mi, žes mě viděl, že ses otočil...tak nic no
Ja na té moravě mám problém, že jsem ještě nikoho nepotkal, leda když jedu z pumpy a vidím se v odrazu ve skle
myjím kluky co maji ford-focus.cz a ford-club.cz a ti me zas uz v astre nezdravi
... tesim se ze nekoho potkam.
myjím kluky co maji ford-focus.cz a ford-club.cz a ti me zas uz v astre nezdravi
... tesim se ze nekoho potkam.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Apiku no mozny to je ze jsem mirne natocil hlavu Ale mozna to bylo jen v rytmu TUCTUC
Slunicko, volume doprava, bryle, okynka dolu, na to jsem se tesil pul roku !!!! Uz jen ty alu nasadit
Slunicko, volume doprava, bryle, okynka dolu, na to jsem se tesil pul roku !!!! Uz jen ty alu nasadit
Nechystate sa niekto zajtra/pozajtra potkat RomanaK s tym ze by ste cestou mali Bratislavu? Potreboval by som mu dorucit malu obalku ...s nefinancnym obsahom:)
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts