Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
jestli se bude dařit tak do roka toto
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... pe/8601182
co myslíte?
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... pe/8601182
co myslíte?
- Reklama
v téhle barvě se mi nelíbí, jinak je nové TT dobrá volba. ...i když někdy někdo prohlásil (myslím že Clarkson) že je to auto pro kadeřníky
-
jestli neva, tak trochu mimo tema...
zdravim. potreboval bych poradit od nejakeho pravnika, ci nekoho kdo vi co a jak s reklamaci.
jde o to ze jsem potreti se stejnou zavadou reklamoval telefon. servis i prodejce(vodafone Most central) zavadu uznal. Chci odstoupit od kupni smlouvy a vratit penize, na ktere mam dle obcanskeho zakoniku narok, ale prodejce mi tvrdi ze penize NEMA! ze az je bude mit ze se ozvou... jak dlouho to bude trvat, jestli tyden, mesic, neni schopen rict. Co s tim... jak postupovat, kdy a v jake dobe je prodejce povinen vratit penize? mate nekdo podobne zkusenosti???
zdravim. potreboval bych poradit od nejakeho pravnika, ci nekoho kdo vi co a jak s reklamaci.
jde o to ze jsem potreti se stejnou zavadou reklamoval telefon. servis i prodejce(vodafone Most central) zavadu uznal. Chci odstoupit od kupni smlouvy a vratit penize, na ktere mam dle obcanskeho zakoniku narok, ale prodejce mi tvrdi ze penize NEMA! ze az je bude mit ze se ozvou... jak dlouho to bude trvat, jestli tyden, mesic, neni schopen rict. Co s tim... jak postupovat, kdy a v jake dobe je prodejce povinen vratit penize? mate nekdo podobne zkusenosti???
tahle taky není podle mého gusta,bral bych vínovouhombre_71 píše:v téhle barvě se mi nelíbí, jinak je nové TT dobrá volba. ...i když někdy někdo prohlásil (myslím že Clarkson) že je to auto pro kadeřníky
Buď je bombarduj telefonicky a návštěvama nebo druhá možnost na to jít přes Českou obchodní inspekci http://www.coi.cz/TomahawkCZ píše:jestli neva, tak trochu mimo tema...
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
možná bude stačit postrašit insolvenčním řízením
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Nebudu moc píchat do oplího hnízda, ale prostě tohle můžu
Pokud se nenaštěstí nic lepšího, tak je to jeden z favoritů Ale prej tam děsně odchází motory
Kód: Vybrat vše
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/mazda/rx8/8960965
Krasavec, jedna dnes stala u nas pred firmou, v cervene, super
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
aby aj neodchadzali 1,3 a 141kwpower2 píše: Pokud se nenaštěstí nic lepšího, tak je to jeden z favoritů Ale prej tam děsně odchází motory
ale auto je pekne ...
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
Tak on je to wankel, tam je tenhle poměr objemu a výkonu OK, ale problémem je právě to, že je to wankel. Docela by mě zajímalo, jestli to je schopen tady někdo opravit...