Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Protože furt jezdíš Němcem místo Korejcem?
- Reklama
já nic, ale moji lidé ano, kradli a udělali škodu za několik desítek tisíc možná i stovek
Aha. Že by Korea zas tak dobře neplatila? Co kradli, díly?
platí slušně i operátorům, ale holt jim to nestačilo a viděli možnost snadného výdělku v podobě měďených ramen v hodnotě 30t v místě kde nejsou kamery, bohužel pro něho idiot tam zanechal nářadí, kterým to demontoval se svým jménem a to ho odhalilo další bral elektromotory a na dílně je rozřezal, ale taky idiot zbytky nevyhodil a pouze je umístil do plastové bedny a navíc je rozřezával v místě kde míří kamera no podívaná slušná, když jsme zpětně prohlížely záznamy sice jsem dostal za ně pojeb, ale musel jsem se smát jakým jednoduchým způsobem jsem na ně přišel v pondělí to bude mít dohru už se těším
Snad bys měl dostat odměnu, žes na ně přišel ne? To sou mi manýry
zákon padajícího hovna ... první si své vyslechne manažer od prezidenta fa pak já od manažera a nakonec si podám kluky, navíc šlo o mechanizmus, který měl jít do výroby, ale je nefunkční čímž se zpomalí (možná i zastaví) výroba a budou větší finanční ztráty, takže pčr to jistí
To je jak u nás v práci. Pojeb dostaneš za všecko, ale pochvalu za dobře odvedenou, nebo nadstandartní práci nikdy
no ono to je všude stejný.....akorád s tím zákonem padajícího hovna....u nás ty hovna opravdu kolikrát lítají a oni nám nepřidají