Vystoupil si a dal si mu pár facek doufám, protože toto zažít podruhé v životě tak tam stejně ta sanitka přijede! Bych ho zabil!Samothe píše:včera jsem měl na mále a byla by to totálka, nějaký idiot mi nedal přednost a vjel mi přímo do cesty v místě kde je 70tka já jel cca 80 naštěstí jsem rychle zareagoval a strhl to do protisměru,kde naštěstí nejelo žádný auto jinak kdo ví jak by to dopadlo
pánové dávejte si mazjla ikdyž jste na hlavní a máte přednost, nikdy nevíte koho potkáte, tohle jsem ještě nezažil a doufám,že už nikdy nezažiju
Jinak dobrá práce
Já to nechápu lidi sou buď takový debilové nebo uplní kreténi jen kretén muže vjet na hlavní aniž by se dvakrát nepodíval jestli něco nejede a nebo se nepodíval vůbec. Nejen že způsobí problémy sobě ještě ke všemu způsobí problémy hlavně vám jelikož vy dostanete peníze utěchy a děte si kupovat nový auto / ojetý auto. A to nemluvím otom, když máte pujčený vozidlo od odtahovky a musíte se bát po nehodě ještě víc protože řídíte cizí auto... Jsou to kreténi kreténi a kreténi! Doufám že ty testy zpřísní a nebudou dávat řidičák každýmu debílkovi co si koupí káru za 10 tisíc a zničí vám sní auto za 400 tisíc např! ) To dokáže nasrat nejvíc