Pokec o čemkoliv a OT
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: pokec o čemkoliv a OT
... tragédie..... upřímnou soustrast pozůstalým.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
Mě osobně se tyhle hromadný akce dost eklujou. Jasně, je to tragedie, byli to mladí kluci s rodinami, ale to ti čtyři chudáci co je u Hradce semlel ten idiot v kamionu taky. A po těch bohužel neštěkne ani pes, jelikož nekvedlali hokejkou. Když vidím co předvádějí mediální mrdky v takovým Blesku, fakt se mi otáčí kufr
Ano kolego zase jednou souhlasim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nevěděl jsem,kam to hodit,tak to fouknu sem... Mám původní světla z Astry H z roku 2004. Klasická světla i s vnitřkama,ale jsou z venčí spálená,nažloutlá od dlouhodobého používání a bez žárovek. Kdyby někdo potřeboval záložní,tak asi ideál a cena není,nic za ně něchci,když si je někdo veme fajn,když ne,tak letěj do kontejneru.
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004
Přesně takhombre_71 píše:Mě osobně se tyhle hromadný akce dost eklujou. Jasně, je to tragedie, byli to mladí kluci s rodinami, ale to ti čtyři chudáci co je u Hradce semlel ten idiot v kamionu taky. A po těch bohužel neštěkne ani pes, jelikož nekvedlali hokejkou. Když vidím co předvádějí mediální mrdky v takovým Blesku, fakt se mi otáčí kufr
hombre: Moje řeč, už od druhýho dne potom, co se to stalo, si tohle říkám