...to jsou ty chvíle kdy děkuji pánu bohu že máme garážNerez píše:Dnes jedu na noční, takže doufám, že až se vrátím k Astřičce a ta bude v pořádku. Asi si ji pravidelně budu jezdit kontrolovat, aby jí nějakej podnapilej ňouma neublížil
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Nejen v těchto chvílích....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Tak ja se poprve take mohu podepsat pod vase prispevky kolegove, bohuzel gecko bude trpet, ale precejen uz mu je 13 tak to prezije
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Doma ji mám v garáži, ale na noční mi stojí zapakovaná na ulici před prací, tak proto. Ale přežila v pohodě
Tak jsem teď dorazil z Prahy z nákupů, celou cestu v poho a když jsem chtěl zaparkovat k baráku, auto začalo cukat. Jojo, má najeto necelých 130 tis, takže jsem vzal OPcom a byl si téměř jistej, co ukáže. A taky že jo, zapalovací lišta, 4. válec
- vojtavojta
Vsadim co chces ze je to 3-ka!!!
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Taky mě překvapilo, že mi píše 4 válec, otázka je, jak to OPcom počítá, už tu o tom byla diskuse Ale je to celkem jedno vzhledem k tomu, že to prostě musím vyměnit celý
Dnes sme s Astrickou absolvovali jazdu z jedneho konca republiky na druhy (cca 480 km). Prsalo nam, fukalo..., ale nastastie dorazili sme v poriadku do ciela
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
Vari si nebola na východe
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- vojtavojta
Ja osobne bych omrknul predem svicky.pueblo píše:Taky mě překvapilo, že mi píše 4 válec, otázka je, jak to OPcom počítá, už tu o tom byla diskuse Ale je to celkem jedno vzhledem k tomu, že to prostě musím vyměnit celý
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM