Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Zrcadlovky sou super vecicka, votom zadna Akorat ta jejich velikost a temer nutnost mit pri sobe min. 2 objektivy (tedy pokud si to foceni chces uzit) je prece jen trosku na zamysleni. Pokud clovek neni blb, tak udela hezky fotky i kompaktem. Ruce na hovno ani zcadlovka nezachrani Ale fotky sou z nich trosku jina liga, to se musi nechat! Jen ta velikost pristroje....
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
ja mam Olympus SP-510UZ, nie je to nic male, ale take som ani nechcel. Na zrkadlovku som si vtedy netrufal. Fotky to robi dobre aksi to dobre nastavim. Ale v interieri a horsieho svetla nic moc, hlavne prechody svetlo tma. Ale mozno to bude tym ze interier az tak vela nefotim takze este nemam vychytanu citlivost.
beavis píše:Zrcadlovky sou super vecicka, votom zadna Akorat ta jejich velikost a temer nutnost mit pri sobe min. 2 objektivy (tedy pokud si to foceni chces uzit) je prece jen trosku na zamysleni. Pokud clovek neni blb, tak udela hezky fotky i kompaktem. Ruce na hovno ani zcadlovka nezachrani Ale fotky sou z nich trosku jina liga, to se musi nechat! Jen ta velikost pristroje....
je fakt ze dnesne kompakty uz vedia celkom slusne foto v solidnom rozliseni, kazdy z nich vsak okamzite skonci pri horsich svetelnych podmienkach, ked chces napriklad fotit decka vecer doma, bez blesku ( blesk kompaktu urcite spolahlivo zabije atmosferu prostredia v ktorom sa fotilo ) tak si to bez zrkadlovky neviem predstavit , alebo sa musis uspokojit so zasumenym rozmazanym niecim plnym "duchov "
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
to je presne to co mne na mojom kompakte vadi.
Včera při cestě do Prahy, po ujetí asi 30km, začalo něco pískat od levého zadního kola, žeby ložisko? Při 110 po dálnici to pískalo docela intenzivně, hlavně teda pokud trošku zatočím doleva, takže bych to viděl asi na ložisko v kole, nebo by to mohl dělat i opotřebovaný zadní kotouč? Při zatažení ruční brzdy na první zub to přestane.
Dnes vymeneny novy svicky, jsem zvedav o kolik se snizi spotreba Pamatuju si kdyz jsem mel nexii tak jsem dal na doporuceni "odborniku" a do auta namontoval "sportovni svicky brisk", KN filtr a ladeny vyfuk a veril ze mi to pridalo kone a snizilo spotrebu Ale nekteri lide jak ctu internetove diskuse tomu veri dodnes
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak já se dnaska pustil do výměny žárovek. Dával jsem Osram NightBraker, jak potkávačky, tak dálkový. No dobrej porod s 3x zalomenou rukou, ale povedlo se
Ty co jsem vyndaval byly určitě ještě origo, soudě podle stavu vlákna i baňky samotný i podle toho, že už prakticky nesvítily. Teď je to mnohem lepší. Xenony to sice nejsou, ale svítěj fakt parádně
Ty co jsem vyndaval byly určitě ještě origo, soudě podle stavu vlákna i baňky samotný i podle toho, že už prakticky nesvítily. Teď je to mnohem lepší. Xenony to sice nejsou, ale svítěj fakt parádně
Tak ja som mal krušný víkend.
V sobotu Slušovice - Rallyshow a v nedelu vianočné nákupy - Hatě.
Spotreba v sobotu 5,4 a to som nešiel na spotrebu , a hlavne v kopcoch nad Luhačovicami som auto nešetril.Prekvapivá spotreba pre mňa
S premrznutými rukami som natočil aspoň toto : http://www.youtube.com/watch?v=tk51QpYC ... e=youtu.be (mobil)
V sobotu Slušovice - Rallyshow a v nedelu vianočné nákupy - Hatě.
Spotreba v sobotu 5,4 a to som nešiel na spotrebu , a hlavne v kopcoch nad Luhačovicami som auto nešetril.Prekvapivá spotreba pre mňa
S premrznutými rukami som natočil aspoň toto : http://www.youtube.com/watch?v=tk51QpYC ... e=youtu.be (mobil)
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005