Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Centráles ? mě teda nic nenapada ale taky nejsem znalec hantecu ja mluvím jako kanál
- Reklama
Centrálka nebo-li Ústřední Hřbitov
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Asi jsem pěkný hovado když toto neznám že ?
A tak to ne Ale jestli seš rodilej Brnák,tak trošku ostudička to je
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Člověk se celej život učí furt nový věci . Stejně tomu budu říkat ustřední hřbitov
PS: Jsu brnak od narození
PS: Jsu brnak od narození
Tak jsem byl v mycím boxu a moje dojmy? K-A-T-A-S-T-R-O-F-A ta bílá se nedá umejt prostě! Musím si koupit houbičku a budu dycky před oplachem umejvat ručně houbičkou s jarem, bo ty jejich šampony nic neumejou a ten kartáč? .... radši nekomentovat!¨+ Mam první červenou čárku na laku.. nevypadá to že to je hluboký tzn. nevíte jak takovou čárku dostat z laku pryč ? prstem to nejde
A jak jsi to myl? ja vzdy ostrikam wapkou, vemu kbel sampon a houbu poradne to posefuju a pak radne oplachnu wapkou a hadrem dosusim a je to vcajku cisty super a vic jak 50kc to nestoji Jezdim 3-4x mesicne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no dnes len taka preventivna kotrola naplni a coto vsetko ok az na chladiacu zmes, zmizlo asi 1cm od poslednej kotroly vtedy zmyzlo tiez asi 1cm od kedy som zacal kurit, sakra novy chladic vsetko pretesnene tlak v systeme a neviem coto kde to akoto.....
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
Takže v mycím boxu si mužu dovest svoje prostředky ? ja umejval jen tím co maj oni, tlakové mytí šamponem, mytí šamponem + kartáč, oplach, voskování, oplach ...
to vis ze jo jinak to nema cenu jen sudlat vodou
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet