Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
kuči kuči, nesouhlasim, pokud mejes aspon 1x za 14 dni neni problem ani bila zafira
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Dnes mi přišla origoš loketní opěrka od Vojty, takže hned namontovaná
Dnes jsme tankovali, pak nevěřícně čučeli na stojan , zaplatili a smutně odjeli - OMV Žatec nafta 36,6 za litr...oou
Taky jsem koukal vcera kdyz jsem bral a jelkl se kolik to stoji benal, ale nastesti to byla nafta takze ok
Jak je mozny ze driv stala i o 5kc min ale ted je drazsi nez benzin?
Jak je mozny ze driv stala i o 5kc min ale ted je drazsi nez benzin?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vsechni zalezi na poptavce kdyz je velka zvysuji ceny protoze vedi ze proste lidi to palivo potrebuji... proto v lete zdrazujou pohonny hmoty, jelikoz mnoho lidi jede na dovolenou a potrebujou tim padem vic paliv... Nechapu jak nemohlo projit zlevneni spotrebni dane na naftu protoze takhle ten stat silene ale opravdu hrozne moc prodelava... pro kamiony neni problem projet nasi republiku bez tankovani .... jenze to by museli nasi pohlavarove umet zakladni pocty, kdyz nasadis moc vysokou dan proste nevydelas kdezto kdyz ta dan bude tak akorat tak uspokojis obe strany jak stat tak spotrebitele...
System u nas je na hlavu padlej a to tezko zmenime jedine vymenit celou vladu atd ale to zabiham nekam kam bych nemel...
System u nas je na hlavu padlej a to tezko zmenime jedine vymenit celou vladu atd ale to zabiham nekam kam bych nemel...
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Jojo princip Lafferovy křivky funguje
Je to jak říkáš, kamiony (i tuzemské firmy) tankují mimo ČR a stejně tak i mnoho lidí z pohraničí.
Kalousek to měl prý propočítáný a snížení spotřební daně by nepřineslo tak velký efekt. No těžko říct, co si od toho sliboval, ale za zkoušku by to stálo
Jinak my se dneska s Astrou psychicky připravujeme na to, že zítra nebude nocovat v garáži
Je to jak říkáš, kamiony (i tuzemské firmy) tankují mimo ČR a stejně tak i mnoho lidí z pohraničí.
Kalousek to měl prý propočítáný a snížení spotřební daně by nepřineslo tak velký efekt. No těžko říct, co si od toho sliboval, ale za zkoušku by to stálo
Jinak my se dneska s Astrou psychicky připravujeme na to, že zítra nebude nocovat v garáži
Tak dneska, jsem koukal jako z jara! Během tří dnů jsem narazil po městě na tři bouračky a to v hodně blízkých místech (max. 600m - kdo je z Brna tak úsek Ústřední Hřbitov-Do kopce na světelnou) , První byla Oktávia a Pažout, potom felicia a Opel Astra a nakonec na tom stejném místě jako první nehoda. Ale zde už byly jen střepy. Začínám se obávat o sebe. Jelikož tou trasou jezdím každý den do práce a dvě nehody na stejném místě za tři dny mě docela nahání husí kůži.
Musíš myslet i za ostatní. Na hlavní mrknou, jestli tě ti z vědlejší vidí, v koloně nebrzdit moc prudko, at do tebe nevlítne ten za tebou atd. Je to dřina, ale lepší než nehoda
No před první nehodou jsem spolíhal na značky "dej přednost v jízdě a Stop, dej přednost..." ted už nevěřím ani blbýmu semaforu, protože se najde blbeček co to střihne klidně na červenou. Nejhorší je to, že jezdím brzo ráno kdy jsou semafory vyplý a nebo pozdě večer kdy jsou zase vyplý. Ale určitě se teď víc koukám na ostatní a snažím se situace číst do předu abych se nemusel zase vracet do MHD ! Je to blbej svět, řidičák má každej a všichni si kupují silný auta a potom je nezvládají
PS: díval jsem se do manuálu k autu a kroutící moment je opravdu 155 jak u 1.4 tak i 1.6
PS: díval jsem se do manuálu k autu a kroutící moment je opravdu 155 jak u 1.4 tak i 1.6
A hlavně ta křižovatka u "Centráles"(znalci hantecu vědí)je nehodama dost profláklá,tam aby měl člověk oči aj na prdeli
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw