Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dnes uklid garaze, zitra auta
4 dny doma, casu je dost
4 dny doma, casu je dost
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To bylo předtím než jsem ti psal... Asi to pořeším jinak.Mike.S píše:ta kniha Ti nepomohla?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
V pátek ráno odjezd na Vysočinu. cca po 1km ošlivé zvuky od přední nápravy, následovala otočka do servisu. Po dvou hodinách čekání byl problém vyřešen. Byli to poničené závity na šroubech u kol (těch předních). Vysázel jsem 15stovek a hurá Na víken. Následovala Hodinová čekačka na D1 68-70km. Dnes po okrskách zpět a s poloviční spotřebou než dálnice. A ty zatáčky to bylo prima(sport ON)
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
Přesně tahle zkušušenost mě teď potkala... Když s tou jednou rýhou přijedu do servisu, tak mi to na počkání nečím namáznout a zastříkají?sladas opc píše:ja origo heverem nezvedam,koupil jsem si jinej hever,uz jen kvuli tomu ze mi ten hever neprijde zrovna moc dobrej a vec druha ze ty origo hevery vzdycky orejpou barvu na prahach a pak to tam zacne reznout a za par let je to v haji..
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
to nevim jak to resi ale kamos ma na dilne zvedak tam ma gumove nastvace takze pohoda,kazdopadne kdyz enco che to hned opravit nez bude pozde..origo hever nepouzivam mam jinej zvedam jen za napravu..
Opel Astra OPC
No já to mám jen zezpodu, jak je to tam ten hrubej postřik nějakej, takže vizuálně v pohodě, ale radši to nechám nečím zapravit co nejdřív.
Tak jsem se vrátili ze šumavy! Už mame s mazlem natočeno přes 2 000 km! Už okusil 160km / h
tak po týždenom čakaní, mám konečne volať spať pekne obšitý kožou
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
Vypada lip jak opc
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet