Já byl ted před 2měs. u Dubrovníku na 12 nocí, ubytování den za 45E, 2 plus 2 děti. Obědy vařila žena z jídla co jsme si přivezli. 7000kč šlo na benzín a poplatky. Komplet to vyšlo na 26t kč. Chodit denně na obědy a večeře by se to cenově zdvojnásovilo - to je tam draho.Invin píše:Byl jsem ted druhym rokem po sobe v HR, takze nemam obraz jak to tam bylo pres x lety, ale momentalne napr. Pula-Fazana jidlo kolem 60-100Kun (1Kuna cca 3,50Kc).
60Kun - napr. kalamary
70Kun - pleskavice
100Kun - smes morskych potvor
200-300Kun - speciality - Skampi, lepsi ryby
Resili jsme to na stridacku, ze jsme chodili na rybi trh + restaurace.
Klasicke nakupy v obchodaku vyjdou +- jak u nas. Neco je dradsi, neco levnejsi.
Invin
Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2011-12
Re: Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2011-12
Zafira B(rok 2011) 1.6(85kW)
- Reklama
Proti gustu ...rob.brno píše:... Obědy vařila žena z jídla co jsme si přivezli. ...
clasic III car. 1.6
asi tak, pak to neni aspon pro pani dovolena. kdyz na to nemam abych si ji uzil na 100% radsi budu doma..
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Tak panove, ne, ze bysme to taky takhle praktikovali, ale zas bych to nijak nepomlouval, vzdyt i tak to muze byt hezka dovca, vsechno je to jen o lidech. Jinak auto umyty, navoneny, nadrz po okraj a kolem pulnoci vyrazime do Chorvatska - nekam do okolo Sibeniku bysme chteli.
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
No jo no. Taky se me to blizi. Za tyden touhle dobou
My sme si sami varili + parkrat v restauracii. To zalezi od rozpoctu. Podstatna je vsak zmena klimy, proste more je more a to bolo pre nas najpostatnejsie vzdy. https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 109#p84109
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.
Jako proti vaření nic nemám, ale vozit si s sebou jídlo, když jsou ceny potravin po evropě +- stejné (kromě severských zemí a švýcarska) mi přijde jako slušná haluz.
Ale každý to má hold jinak, já rád ochutnám lokální suroviny ať už v restauraci nebo v kuchyni.
Ale každý to má hold jinak, já rád ochutnám lokální suroviny ať už v restauraci nebo v kuchyni.
clasic III car. 1.6
Presne tak, ze nase deti maji nejradsi rizek a nudle s makem tak jim to jeste nebudu cpat o dovce ne? Mistni kuchyni si taky vzdy rad dam i kdyz to samozrejme stoji vic nez u nas, ale dovca je od toho aby se nesetrilo pac neni kazdy vikend zeano.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
Stylová vůně levandule do astry z Hrvatska
Hmm peknej pytlik