Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
milosh: Právě tu 1.6T chci Ale s tím T se blbě shání
Naposledy upravil(a) power2 dne 27 říj 2011, 21:52, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Jo to máš pravdu, uvidíme jak se mi to povede ale doufám že to dopadne vše dobřešnek píše:Tomuto motoru se otáčky pod dva stejně moc nelíbí.Začíná ,,zabírat''až tak od dvou a půl.Pak už to poslouchá plynový pedál.
A ja myslel ze ted uz se motory nezajizdej ze jsou zajety uz z motorarny kde to dela primo automobilka je pravda ze si to nedokazu pri tom objemu vyroby predstavit ale obecne to prodejci tak rikaj.... zalezi jestli to nejsou jen zvastyšnek píše:Taky zajížďím už mám přes 3000 km. Dneska sem nahodil zimní gumy a ojel gumy ve dveřích silikonem.Na zimu hotovo
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Motory sú dnes vyrábané (vďaka novým technológiám) z inou toleranciou dielov a tak by malo odpadnúť to "zabiehanie", ale všeobecne sa nedoporučuje "katovať" nové auto
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Tak koukám, že instrukce k nové astře jsou pořad stejné Dodržoval jsem to asi prvních 1.500 km, pak mě to přestalo bavit a začal jsem pořádně topit v kotli - klidně až do omezovače. Jinak se takhle těžký auto prostě nerozhejbe. Dneska mám najeto přes 5 tis a rozdíl v dynamice oproti novému je značný. Věřím však, že se to ještě zlepší.zralok píše:Co ti poradili při koupi? mě ať nepodtáčím pod 2 tisíce a nepřetáčím přes 3 tisíce celých 5 tisíc KM bohužel jsem zjistil že je velice těžké nepodtáčet motor.. a v manuálu akorát píšou že nemam prudce brzdit pár prvních jízd. Snažím se hodně řadit abych se držel v otáčkách ale ve městě furt někde stojím na červenou je to na houby zítra chci jet někam za město prohnatšnek píše:Taky zajížďím už mám přes 3000 km. Dneska sem nahodil zimní gumy a ojel gumy ve dveřích silikonem.Na zimu hotovo
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
Zdarec panstvo.
Neuvěříte co se mi stalo. Předevčírem jsem přijel do práce a zaparkoval na stejném místě co už několik let. Je to mírně z kopečka. Sedím na poradě a přišla mi SMS že mi ujelo auto a narazilo do jiného (Vektry). No, koukal jsem jak tele na nové vrata. Brzdím vždy rychlostí. Většinou 1 a občas zpátečkou. Tentokrát tam myslím byla vyjímečně trojka.
Sakra, jak je to možný? Žádné jiné auto mi nikdy s rychlostí neujelo.
Škoda u mě žádná (dva škrábance na předním nárazníku) a na Vektře trochu odrblej zadní nárazník u SPZtky.
Neuvěříte co se mi stalo. Předevčírem jsem přijel do práce a zaparkoval na stejném místě co už několik let. Je to mírně z kopečka. Sedím na poradě a přišla mi SMS že mi ujelo auto a narazilo do jiného (Vektry). No, koukal jsem jak tele na nové vrata. Brzdím vždy rychlostí. Většinou 1 a občas zpátečkou. Tentokrát tam myslím byla vyjímečně trojka.
Sakra, jak je to možný? Žádné jiné auto mi nikdy s rychlostí neujelo.
Škoda u mě žádná (dva škrábance na předním nárazníku) a na Vektře trochu odrblej zadní nárazník u SPZtky.
buď rád, že si nedopadl jak já. Jak už je proraženej chladič = totálka
Jirko, taky mi auto jednou ujelo z kopce (105-ka) a tak od ty doby davam vzdy rucku
Ponauceni pro priste
Ponauceni pro priste
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak ja som dnes konecne prezul. Bol som v Bayern centre a uz nikdy viac. Po telefone mi spominali cenu cca 30€ a v reale to bolo 45€. Ze oni nevedeli kolko za zavazia. No co uz poucil som sa.
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Midzi: nabuduce chod do Matadorky. Je to nonstop aj cez vikendy a za najlepsiu cenu v BA. Kamatrat ma 18" a platil okolo 16 EUR tusim. Buduci tyzden sa tam chystam aj ja. Je ich tam viacej v tom areali ale len jedna je nonstop, tu je stranka: http://www.autoservis-nonstop.sk/
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER