Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Není Insignia trochu jiná cenová liga jak GTC?
- Reklama
Trochu víc ano
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
ceny začínají na 300, takže to už není tolik rozdíl, pokud se porovnají roky. Ale asi to bude znova GTC, ani sem si ho moc neužil Tentokrát si budu ale pořádně rozmýšlet výbavu, abych tam nemusel už skoro nic dokupovat. Takže kdyby se ho rozhodl někdo prodávat, dejte vědět
Mrkni na Mobile.de tam jich mas za korunu pytel
Osobne bych sel do turbo verze nejlepe asi 1.6, auto ma nejen rychle vypadat ale i jet
Osobne bych sel do turbo verze nejlepe asi 1.6, auto ma nejen rychle vypadat ale i jet
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já jsem zajížděl svoje Háčko ma prvních 30 km zasebou
Taky zajížďím už mám přes 3000 km. Dneska sem nahodil zimní gumy a ojel gumy ve dveřích silikonem.Na zimu hotovo
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011
Co ti poradili při koupi? mě ať nepodtáčím pod 2 tisíce a nepřetáčím přes 3 tisíce celých 5 tisíc KM bohužel jsem zjistil že je velice těžké nepodtáčet motor.. a v manuálu akorát píšou že nemam prudce brzdit pár prvních jízd. Snažím se hodně řadit abych se držel v otáčkách ale ve městě furt někde stojím na červenou je to na houby zítra chci jet někam za město prohnatšnek píše:Taky zajížďím už mám přes 3000 km. Dneska sem nahodil zimní gumy a ojel gumy ve dveřích silikonem.Na zimu hotovo
Ja som dnes konečne umyl zimné pneu
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Ze začátku jsem se snažil nejezdit pod 2000ot/min teď už ve městě po rovině i na 4 .Občas se snažím i vyhnat pavučiny,ale samozřejmě až po pořádném prohřátí motoru.Ať Ti slouží
Tomuto motoru se otáčky pod dva stejně moc nelíbí.Začíná ,,zabírat''až tak od dvou a půl.Pak už to poslouchá plynový pedál.