Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
A co to bylo zač, to co ti tam vjelo?
- Reklama
ou tak ještě,že máš havarijko to se v klidu opraví
dnes som bol na zvoavacke na CIM+zimnu akciu(kontrola pred zimou).
zistili mi ze baterka je v haji ,ale to som predpokladal
zistili mi ze baterka je v haji ,ale to som predpokladal
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Jel sem po rovince. Jely 2 náklaďáky, mezi a za něma pár aut. Chtěl sem to celý předjet, protože jely tak ani ne 70km/h. No a jak sem jel, tak mezi těma 2ma náklaďákama se rozhodl předjíždět i nějakej týpek s pickupem feldou. Já byl rozjetej kolem 90ti a on měl sotva těch 70. Hodil blikačku a vyjel do protisměru - já ho ze zadu pomalu dojížděl. V dálce uviděl asi nějaký auto (než by se rozjel, tak by to asi nestihl), tak začal přibržďovat. Docela dost. Já to z těch 90ti neubrzdil a narval sem to do něho v cca 50km/h. On asi fakt skoro nejel, protože to byla rana. Kdyby jel aspoň 40, tak to je jenom prohlej nárazník. Při nárazu mu odletěly oboje zadní dveře a felda se prohla v půlce + pokřivila zadní náprava (r.v. 2001, technická sotva prošla). Týpek si dal ranu o volant a byl v bezvědomí chvílu. Pak si vůbec nic nepamatoval. Prej nebyl připoutanej
Omg to je jak ve špatnym filmu. Kdo je viník?
Bohůžel našeho Powera...A jak dopadlo tvé auto....máš nějaké foto. Jinak soucítím s tebou, vím jaké to je
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
a viník byl teda on? podle toho jak to popisujes z toho moc moudrý nejsem.
On nekoukal do zrcátek,že tam vjel? To je ale na tebe ne? když jsi do něho narazil.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
ak nedobrzdil tak je vinik power.
teda aspon na slovensku vodic musi dodrziavat vzdialenost aby dokazal bezpecne zastavit. aj keby vodica pred tebou chytil infarkt. neprisposobil rychlost.
teda aspon na slovensku vodic musi dodrziavat vzdialenost aby dokazal bezpecne zastavit. aj keby vodica pred tebou chytil infarkt. neprisposobil rychlost.
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Ale zase mě omezil v jízdě, jel sem rychleji... Těžko říct. Uvidím na verdiktu policie, ještě to není vyřešený.
Apiiik: Je o 2 stránky zpátky
Apiiik: Je o 2 stránky zpátky