Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Já to mám u Allianz a taky naprosto bez problému
- Reklama
Já to říkal že bude tento víkend sněžit, hurá pro zimáky
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
Nevim kde bydlis kolego ja na to mam jeste 3 tydny pokud teda nezacne coz ale asi nehrozi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak konecne sem dneska Astricce nadelil (a hlavne taky sobe) dlouho schaneny drzaky na kolo Thule. Ve finale sem je objevil na Aukru a prodejce mi je ochotne prodal i mimo aukci Tak snad jeste letos je stihnu votestovat
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Koupil jsi dobře, tohle jsou ty nejlepší nosiče na střechu co se dají sehnat.
Jj cetl sem to o nich. Akorat ta cena neni uz tak prijemna. Holt za kvalitu se musi zaplatit. Tyhle sem sehnal za prijemnych 2300 Kc
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
U věcí na auto je cena vždycky relativní, tohle je aspoň "kus nábytku", když pak měníš 30cm hadici k turbu za 3.000,- to ti teče ze zubů
Jardo pekny nosice koupils Me by zajimalo na kolik vyjdou ty co se davaji na zadni okno, tuhle jsem videl corsu b a vezl tam 2 kola na tom zadnim okne, to uz mi prijde moc, nemate je nekdo? Kouli na kombiku nemam a na strechu davat kola kdyz se jede na dovcu treba Chorvatsko to by asi sakra zvedlo spotrebu co?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Na netu je tech na zadni okno (dvere) urcite dost. Ja sem kdysi davno jeste kdyz sem mel Felicii vezl kola na nosici, ktery se pridelaval za zadni paty dvere. No system vcelku jednoduchej, ale uz bych tenhle nosic nechtel. Nedostal sem so kufru a navic to zrovna nesetrilo prave ty paty dvere. Myslim ze to na ne bylo proste moc Ja sme ted taky resil jaky nosic na kola. Kouli nemam, no koupil bych ji, ale cena neni zrovna nejnizsi a hlavne jeste koupit opet ne zrovna levny drzak na kouli. Zatim co s drzaky na strese zkusenosti mam, za par penez sem vydrazil pricniky a pak uz sem jen opet za solidni penize koupil drzaky. Sice jen dva, ale na prikoupeni dalsich dvou je casu dost Kazdopadne vse ma svoje pro a proti. Na strese jsou kola prece jen citit. Ale ruku na srdce, zavodit se da s kolama na strese tak jako s kolama na kouli apod. A hlavne proc zavodit zrovna s kolama ze ano Pokud das kola bud na zadni dvere nebo treba jen na kouli, tak ti stejne kola z casti koukaji mimo auto a vubec auto s takovymhle nakladem slusne sedi. A druha vec je ze se opet hur dostavas do kufru (i presto ze mas drzak na kouli sklapeci) a nedej boze aby te nekdo nabral zezadu Kazdopadne oba systemy, jak kolo na strese tak i na kouli (apod.) budou makat dobre. Jde je o to co je pro cloveka alespon podle me cenove prijatelnejsi. No a Mildo, do Chorvatska se nejezdi s kolem. Tam si moc na kole v tom jejich pocasi nezajezdis. A navic tam skoro ani neni kde jezdit
Dnes jsem se s Astřičkou vydal na tratě čerstvě odjeté Rally Jeseníky. Najeto celkem 90 km a na to, že je to dost kopcovitý terén plný vracáků, spotřeba 6,8 mi nepříjde vůbec zlá