Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Kesi a proč ses neozval,když si byl na Moravě?Mohl jsi mimo jiné burčák dostat a ne kupovat,ale spíš bych Tě zatáhl do sklepa a na otočku by jsi nešel
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
JA doufam ze aspon 14 dni jeste vydrzi pocasi nad nulouKuči píše:Dnes návštěva sklepa a příprava zimních kol(naštěstí 17", tak to tak nebolí ) a všech ostatních serepetiček. příští víkend aplikace. věřím tomu že za pár dní sněží
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Co strašíte? Já doufám, že minimalně do půlky listopadu budou teploty nad nulou. Já na zimáky nechci
Vzdyt mas stejne poklice celej rok tak to je jedno ne? JA vzdy prezuju kdyz je chvili zima ale pak jeste mesic nad 10C, takze letos nespecham s prezouvanim.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Na zimu má obyčejné 15" plecháče.
Práve pretooblhut píše:Kesi a proč ses neozval,když si byl na Moravě?Mohl jsi mimo jiné burčák dostat a ne kupovat,ale spíš bych Tě zatáhl do sklepa a na otočku by jsi nešel
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
nj,ale letos od 1.listopadu by jsi měl mít už povině zimákymilosh píše: takze letos nespecham s prezouvanim.
Ale jen pokud budou panovat zimní podmínky, nebo pokud bude předpoklad, že se ty zimní podmínky dají očekávat.
jistě ale ono se to v listopadu už snad očekává
No uvidíme, co na nas počasí vymyslí. Ale zimáky platí až do konce března tuším a tam už se snad zimní podmínky očekávat nedají