Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
mohol som si aj pockat ale nechcelo sa mi, mal som aj inu robotu. A na auto si vidim aj z okna. STK su susedia a pozname sa, takze sa o auto nemusim bat. A tak dlho to trvalo len preto, lebo som tam siel nieco po 11 a 2 auta ma predbehli. Tak som nechal kluce zabehol na obed a po par minutach volali.
- Reklama
Midzi,Ty nechápeš,že je to na prd? Přece kdybys měl xenony,origo navi a folie tak odjíždíž z stk za půl hodky bez jediné závady??Jako plnohodnotný člen tohohle fora to musíš vědět ne???? :lol:A pokud to nevíš,musíš zákonitě očekávat nějaký trapný výblytek,však víme ne???A pokud nemáš garáž,jseš naprosto ztracenej :lol:Nehledě na to,že pokud chceš být absolutně cool,musíš jezdit zááásadně s nabořeným nárazníkem???
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Ve dvě ráno jsme se vrátili z dovolené, Astřička šlapala jako o život. Jen nám cestou osleplo jedno světýlko. Naštěstí ještě za světla..
Jinak koukám, tady vše při starém. Ale snad bude krásný podzim, když s**ně rejou..
Jinak koukám, tady vše při starém. Ale snad bude krásný podzim, když s**ně rejou..
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Po 15ti měsících co mám auto, jsem zkusil odvodnit pal.filtr a ani kapka vody nevytekla, jen čistá nafta.Možná je to VIFem.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Oťasi, ty neměníš palivový filtr 1x za rok??
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Ne, kdes to sebral, že jednou za rok se mění....... jednou do roka odvodnit a výměna po 60 000km.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Nevím, já měním všechny filtry 1x za rok..
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Roznědně tomu neublížíš.....
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
To víš, pak ale pociťuji na peněžence ty vyšší náklady na provoz ropáka.. Ten filtr je drahý jako sviňa..