![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak já dneska zjistil, proč jsem měl dvakrát během 14 dnů prázdný levý zadní kolo. Je tam vraženej hřebík. Naštěstí to utíká pomalu, takže zítra ještě v pohodě dojedu do pneuservisu. Když k tomu dám tu díru v pravým zadním taky před necelýma 14 dněma tak už bych řekl, že to nebude náhoda... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- Reklama
to asi nahoda nebude, ibaze by niekto "nechtiac" zabudol hrebiky pri tvojich kolesach... Mne na drzovku niekto prepichol pneu tak, ze ani vulkanizovanie nepomohlo. Takze nove gumy to chcelo.
No musime sa zmierit s tym, ze nam uboziaci zavidia nase krasne H-cka![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
//edit admin - necituj predchozi prispevek, je jasne na co reagujes !!
No musime sa zmierit s tym, ze nam uboziaci zavidia nase krasne H-cka
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
//edit admin - necituj predchozi prispevek, je jasne na co reagujes !!
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
- Georgeisin
Tak dneska jsem ráno hodil auto do Oplu na výměnu chladiče. Kolem páté jsem si ho měl vyzvednout, ale volali mi, že mám prasklý nějaký držák chladiče a ten, že prý přijde až zítra. Takže mám možnost si vyzkoušet náhradní vozidlo, novou Kiu Ceed 1,4 66 KW. Dynamika fakt chabá, ale ta spotřeba. Jel jsem Vary Plzeň cca 80 km za 6,1 a to sem to nešetřil. To má jen o litr větší spotřebu než můj diesel.
Jinak to auto není špatné, ale uvnitř je vidět, že se hodně šetří. Ceed před faceliftem mi přijde vevnitř takový festovnější. 1,4 před faceliftem ještě měla 80 KW, ze zkušenosti vím, že je to lepší svezení. Asi kvůli emisím ji takhle utli.
Jinak to auto není špatné, ale uvnitř je vidět, že se hodně šetří. Ceed před faceliftem mi přijde vevnitř takový festovnější. 1,4 před faceliftem ještě měla 80 KW, ze zkušenosti vím, že je to lepší svezení. Asi kvůli emisím ji takhle utli.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
Říkám to pořád, že se Korea na Německou produkci jen tak nedotáhne. A pokud by chtěla, musela by zlepšit materiály, tudíž zvednout ceny a to už by Korejce nikdo nekupoval, když za ty prachy může mít Němce.
- Georgeisin
To jo no...zas za 250 tis. dostaneš kus dobrýho auta. Třeba pro moje rodiče ideální místo předražené Fabie s 1,2 HTP, kterou bohužel mají.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
Známej měl v oplu na reklamaci novou merivu a dali mu taky ceeda, auto mělo najeto asi 30 000km a nehorázně ošoupaný plasty na volantu (záslepky místo ovládání rádia) uplně až na bílej plast, a celkově říkal že docela děs. Je to ale jen "z povídání" ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Před chvíli jsem se dodíval na dokument Bugatti Veyron 16.4.Tipněte kolik stojí sada všech kol na toto auto které vyrábí Michelin jen pro tento model.
http://www.novinky.cz/auto/237371-bugat ... -16-4.html
http://www.novinky.cz/auto/237371-bugat ... -16-4.html
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
Za 250 si můžeš koupit nový Háčko, zas není o tolik starší než i30 a je to NěmecGeorgeisin píše:To jo no...zas za 250 tis. dostaneš kus dobrýho auta. Třeba pro moje rodiče ideální místo předražené Fabie s 1,2 HTP, kterou bohužel mají.
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
ny Rolsa co maju v Kempinsky stoji prezutie cca 8000€. Pekne pre neho pridu nalozia a odvezu do nemecka a potom ho znova privezu a zlozia
Tak jsem se vrátil z Turecka - letecky a za 8 dní najezdil po tureckých památkách necelých 1.500km. Musím říct, že jsem byl mile překvapen kolik háčkových astřiček brázdí tuto zem. Troufám si říct, že je to častější vůz než zde. Také insignií jezdí poměrně dost. Zajímavostí ovšem je, že jsem za 8 dní nepotkal žádného karavánka, samý hatchback a překvapivě také dost sedanů.
Jinak předpisy turci spíše nedodržují - jízda na červenou a přejíždění z pruhu do pruhu bez signalizace jsou docela běžnou věcí. Navíc turci při jízdě jednou rukou telefonují a druhou drží žváro, takže je to někdy o život![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Jinak předpisy turci spíše nedodržují - jízda na červenou a přejíždění z pruhu do pruhu bez signalizace jsou docela běžnou věcí. Navíc turci při jízdě jednou rukou telefonují a druhou drží žváro, takže je to někdy o život
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011