Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak zatím ze všeho mě přesvědčil snad jen kompresor od puebla, takže to asi taky dodělám...... přípravu mám.....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
tak dnes som vymenil peľový filter - Bosch a aplikval dezinfekciu na výparník - CLIM PUROM
moc sa mi nepačil, hlavne množstvo, radšej WURTH alebo niečo čo vytvorí penu na kondenzátor
moc sa mi nepačil, hlavne množstvo, radšej WURTH alebo niečo čo vytvorí penu na kondenzátor
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
tak dnes vymeneny olej a filter+preplachutie motora a vymeneny BID displej za GID
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
No sice nebolo to dnes, ale v sobotu som si sama vymenila klakson, ktory som si sama aj odpalila a nasledne som si aj povysavala auticko a umyla okna. Zvonku mi umyl ho moj drahy - lesklo sa jedna radost az sa slnko muselo schovat, ked videlo tu lesklost
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
tak dnes dokoupeny led can bus do obrysovek ,vybojky do xenonu philips uz mam koupeny dele chci se o vykendu pustit do vymeny nemate nekdo navod na vymenu?jak na to? knihu mam ale osobni zkusenost je lepsi ,........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Výměna pylového filtru Mann+dezinfekce klimy.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Vezli zase startér do opravy.. Starline vydržel přesně dva roky a tři měsíce..
Skoro po mesici opet v praci, teda v zamestnani
A aby toho nebylo malo na sluzebnim MDA umrel dotykovy displej, docela podstatna vec u podobnyho mobilu, mam telefon rok a pul a uz je podruhy v oprave, zlaty nokie s klasickou klavesnici
A aby toho nebylo malo na sluzebnim MDA umrel dotykovy displej, docela podstatna vec u podobnyho mobilu, mam telefon rok a pul a uz je podruhy v oprave, zlaty nokie s klasickou klavesnici
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska 6 hodinová operace!Vyměna svodů - Budu jezdit zase ja,ko člověk!Výměna kostí, čištění škrtící a výměna termostatu!Dneska skoro všechno odedřel Jirka (Čefa )!Takže velké díky! Samozřejmě poděkování patří i Romanovik!!Díky díky!
Ještě doladit klimu a bude to zase na chvíly ok a budu moct chvily utrácet za kravinky do auta!
Ještě doladit klimu a bude to zase na chvíly ok a budu moct chvily utrácet za kravinky do auta!
Ale kdo ho dostane zpět??