BikerMarius píše:To jsou věci, člověk chce pomoct/poradit odkazem z tohoto fora na jinem opl fóru a dostane 30dni zákaz a příspěvek je smazán.
a to jsem tam ani nedal odkaz ale jen napsal kde hledat...
Přesně jak píšeš. Ráno jsem viděl tvůj příspěvek na club-opel.com a pak zmizel. Nejdříve jem si myslel, že špatně vidím.
Sleduji obě fóra a jsem rád za každou radu.
Vloni, předloni se mi stalo něco podobného. Vložil jsem tam odkaz na tyto stránky (porucha plynového pedálu - kontakty) a bylo mi oznámeno první varování za porušení pravidel.
Opel Astra H - Caravan - 1.7CDTI - Z17DTH - 74kW - 01/2005
Ex: Opel Vectra 95A 1.8i - hatchback
přesně tak a to mně tam nešel dát odkaz takže jsem napsal jen opel astra h forum a tam hledej výměna setrváku a šup za chvíli ban, mno přicházení o lidi...nemůžu ani poslat zpravu... mno snad mu to google najde
Web club-opel.com se za poslední rok změnil k horšímu. Několikrát jsem tam viděl příspěvky stálých a pravidelných členů navážejících se do zoufalých lidí s problémem. Tak snad tady se to nestane.
Opel Astra H - Caravan - 1.7CDTI - Z17DTH - 74kW - 01/2005
Ex: Opel Vectra 95A 1.8i - hatchback
hoj hoj...máte někdo napad jaký hever dát do auta místo origo? Auto je snížené a má OPC prahy...tudíž origo hever je tam na mm přesně a zvedat ti s ním se mi moc nechce...koukal jsem na pojízdné nízkoprofilové...ale nenašel jsem nic kompaktního abych to vozil v kufru...může být klidně Čína...byl by jen jako nouzovka kdybych pichnul na cestě...
honzap píše:Třeba jsi výjimka a někdy přijedeš na sraz s tímhle a dáme u něj panáka.
To si pis,ze mozna az takova vyjimka nejsem,ale jak neco chci,tak malo kdy dam od toho ruky pryc. Takze ja jsem optymista. Dovezu,dam do pucu ( jakesi penize mam ) a prijedu na sraz
Diky za popovidani.
Omlouvam se,ze cituji sam sebe,ale chtel bych at se to na sebe navaze. Takze holka uz je doma a ted jenom prace .
Kucí měl bych dotaz - nic k tématu jsem nenašel.. Zajímá mě jestli se někdo setkal jako já s tím, že by mu plastový kryt u stropního osvětlení v přední části vozu nedržel a neustále se "odklápěl".
Už mě to vážně s*alo tak jsem to zkusil vylepšit oboustrankou ale ani to nepomáhá
To samé jsem taky řešil ,ohřál jsem lehce ty packy na zacvaknutí a vyhnul je směrem věn aby byli více napružené .
Jen opatrně aby si je neulomil ,stačí opravdu trochu.