Příspěvek
od Wirda » 03 pro 2016, 18:49
Podle mě blbost. Dřív žádný ekobuzeranti nebyly, jezdilo se v MBčku, Žigulu, Volze, Octávce a komu co chybělo? Vystát frontu u Tuzexu, šetřit 10 let, prodat harmoniku s krávkou a bylo na nový a dědilo se. Opravil si každý doma sám... Já osobně si nikdy nový auto nekoupil a nekoupím. Letos jsem se zbavil luxusně jezdící Mazdy bez jakýkoliv investic, jen proto, že nehodlám podstupovat ty jejich šaškárny s DPF na emisích. Když mi v únoru řekl, že na bezvadným autě s perfektím motorem v nejlepší kondici bych neprošel(DPF bylo v naprostém pořádku), jet podle nových norem???!!! Co to jako je???!!! Ihned jsem nasrán usedl a psal inzerát a vrátil se k Oplíku a benzínu. Doplácí na to akorát ten nejobyčejnější člověk, kterej to všechno zacvaká!!! Hnus a to že musí být prodejců auta jak hub není problém nás smrtelníků... Chápu, všichni chtěji být živy, ale né za cenu buzerace. Moje auto neprojde a trouba s rourou místo výfuku, laminátem až na asfaltu jo ?!! Měli by začít honit trika sami u sebe a u gigantů, jenže ti je lehce zaúplatí a všechno je rázem v pořádku. Občas se udělá bububu pro veřejnost (dieselgate) a jede se vesele dál. Ecoauta jsou budoucností, ale co vypustí továrna do vzduchu, než jedno ecoauto vyrobí? Než vyrobí baterie? A kde ty baterie zase zahrabou?.... Furt stejná pohádka dokola. Stejný jak EET. Taky pasklvil!
Astra H Caravan sport Z18XE IDS+