Pokec o čemkoliv a OT
Re: Pokec o čemkoliv a OT
Doteď jsem nepochopil smysl tohohle molitanu, proti neodjehlenemu plechu to nepomůže, snad kvůli akustické pohodě?
Zkus na http://www.conrad.cz hledat "gumová těsnící páska", je to na reprobedny a funguje to. V tomhle případě bych se vykaslal na originál a použil kvalitní "látkovou" izolacku.... nebo tu gumu, originál se stejně bude za chvíli drolit.
Ale to jsi asi nechtěl
Zkus na http://www.conrad.cz hledat "gumová těsnící páska", je to na reprobedny a funguje to. V tomhle případě bych se vykaslal na originál a použil kvalitní "látkovou" izolacku.... nebo tu gumu, originál se stejně bude za chvíli drolit.
Ale to jsi asi nechtěl
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- Reklama
Ahoj Honza, ja to chapem tak, ze textilnou paskou sa omotavaju zvazky proti predratiu kablov suchanim o konstrukciu a penovou v interieri na izolovanie hluku (ked by kabel buchal do karoserie napr. pri prechode nerovnostou). Textilnu mam a potrebne veci som uz omotal, chcel som ale aj tu penovu na nejake kable od radia.
Ta gumova paska z Conradu nie je celkom ono, ja chcem original
Ta gumova paska z Conradu nie je celkom ono, ja chcem original
Ja pouzivam penovu pasku od Würth. Maju asi milion druhov, ale presny nazov ti nepoviem. Je to nieco na tlmenie hluku/zvuku
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Radsej by som original, ak je to mozne niekde bezne zakupit.
Tak jsem měl včera večer nic netušíc tu čest, když přijel kamarád a povídá, "mám pujčený auto jako ty od bráchy".. No, musím říct, že měl opravdu Astru kombajna, gtc kola 18" opc verze uvnitř i venku, full výbava. Sedačky v teple, navi a tak... Ale co mě dostalo, bylo že je to 1.6 A co víc. Hnedle jsem přecvakl na volantu na spotřebu a aktuální číslo mě zděsilo. 8.6L!!!!! Já jezdim po šoustkách s 1.8 a mám průměr 7.7 a jede to. Tohle se mi zdá docela mazec. Navíc přijeli 4 a prej to moc nejede no.... Ale dost o motoru. Mě zaujal hlavně ten dizajn. Ten paket je fakt nádhera. Má to i s křídlem... Ale na co nejvíc vzpomínám jsou opc sedačky, jak jsem psal, navíc vyhřívaný. Oooo můj Booože, to je posezeníčkoooo musim si je pořídit dopředu. Nechápu, proč je do verze sport nedávali v základu. Celkem bych je uvítal
Astra H Caravan sport Z18XE IDS+
Zdarec klucí,,dneska jsem si všiml když jsem po delší době natankoval benzín že mi pořád svítí dojezd 0km na palubáku. Neví náhodou někdo jak se toho zbavit aby mi to zas ukazovalo dojezd jak má? Předem děkuji za radu
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
A kolko toho benzinu si natankoval? Ak mas prazdnu nadrz a natankujes len nejakych 6-10 l, tak to BC nerata. Ak natankujes polku alebo plnu, mal by ti BC zacat ratat dojazd hned.
vzhledem k tomu že jezdím na plyn a tankoval jsem když mi ukazatel ukazoval čtvrtku nádrže..natankoval jsem za 500 benzín a ručička vyskočila na půlku nádrže. Tak nwm..je možné že jsem někde v OP-COM smazal dojezd nebo něco?
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Od roku 2025 se nedostanu s dieselem do Paříže.
Docela by mne zajímalo zatížení životního prostředí, s 1,6 benzínem jsem tam jel tuším za cirka 8.5 litrů, s 1.9 naftou bych byl okolo šesti.
Asi si počkám, až se vrátí do výroby atmosférické benzínové dvoulitry.
Docela by mne zajímalo zatížení životního prostředí, s 1,6 benzínem jsem tam jel tuším za cirka 8.5 litrů, s 1.9 naftou bych byl okolo šesti.
Asi si počkám, až se vrátí do výroby atmosférické benzínové dvoulitry.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- BikerMarius
proč jdou pořád po autech.... jestli je tohle pravda