Pokec o čemkoliv a OT
Re: Pokec o čemkoliv a OT
to má pokřivenou logiku... pokud zavřu dveře řidiče klíčem přes zámek, tak je přece nemůžu mít uvnitř... ledaže bych byl jantar a zamykal votevřený dveře, hodil klíče dovnitř a zabouchnul...
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- Reklama
- BikerMarius
ono to ma IT logiku
jetli to funguje jak si myslim, tak auto se tlačítkem zamke po zavření dveří jen pokuď jsou dveře u řidiče zamčené. Aby se nestalo že necháč klíčky na sedačce, škvrně ti zmačkne tlačítko a tobě se auto zamkne.
jetli to funguje jak si myslim, tak auto se tlačítkem zamke po zavření dveří jen pokuď jsou dveře u řidiče zamčené. Aby se nestalo že necháč klíčky na sedačce, škvrně ti zmačkne tlačítko a tobě se auto zamkne.
omlouvám se oplím inženýrům, za logiku zamykání zevnitř.
edit:
To ale znamená, že když otevřu dveře ridiče mechanicky klíčem, tak se ostatní dveře neodemknou? Protože jinak bych takhle krkolomně musel zamykat pořád, když nepoužívám dálku. Musím to vyzkoušet, já astra ještě zámkem nikdy neodemykal.
edit:
To ale znamená, že když otevřu dveře ridiče mechanicky klíčem, tak se ostatní dveře neodemknou? Protože jinak bych takhle krkolomně musel zamykat pořád, když nepoužívám dálku. Musím to vyzkoušet, já astra ještě zámkem nikdy neodemykal.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- BikerMarius
Když odekneš dveře u řidiče tak jak je otevřeš tak se odemkne cele auto. Proto řeším jak ho zase cele zamknu.
to přece nejde, aby to chodilo takhle blbě když se vybije baterie v dálce tak aby člověk dělal tyhle vopičárny pokaždyý když zamyká... Schválně to odpoledne vyzkouším. Není to nějaká variantní konfigurace v programování?
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Honzap pouze trochu o té logice, ono to ani nemusíš zamykat klíčem. Stačí aby jsi zavřel dveře u řidiče bez klíčů (které Ti leží třeba na sedačce), spolujezdec nebo děcko při otevřených dveřích mimo řidiče Ti zmáčkne tlačítko, vystoupí a zavře dveře. Bohužel v tom momentě auto budeš mít zamčeno i s klíči uvnitř auta. Proto jsem psal pouze nadneseně s úsměvem, aby jsi auto zamkl klíčem a budeš mít jistotu, že máš klíče u sebe. Pak stačí odemknout dveře u řidiče klíčem a otevře se celé auto. Tak v tom žádnou extra logiku nehledej, spíše je nelogika v tom, že nelze zamknout dveře kufru nezávisle na bočních dveřích (jako to má čtyřdveřový sedan). Jen dodatek, auto boční dveře se zamkne i když jsou pootevřené (nezaklapnuté) dveře kufru, tak případně zkontrolovat také dovření kufru, aby auto při návratu nebylo vybílené.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
stan - vím žes uvedl smajla a rozhodně nic proti Tobě.
Jen mne překvapuje, že se mechanickým zamknutím u řidiče nezamknou všechny dveře, navíc v situaci, pokud se všechny odemknou, to bych viděl jako bezpečnostní fail.
Proto jsem se ptal na případné varianty konfigurace, odpoledne to vyzkouším, mám kombi s rec a originálním alarmem.
Co všechno se po dvou letech nedozvím... nedávno jsem si všiml výškově nastavitelných opěrek hlavy..
Jen mne překvapuje, že se mechanickým zamknutím u řidiče nezamknou všechny dveře, navíc v situaci, pokud se všechny odemknou, to bych viděl jako bezpečnostní fail.
Proto jsem se ptal na případné varianty konfigurace, odpoledne to vyzkouším, mám kombi s rec a originálním alarmem.
Co všechno se po dvou letech nedozvím... nedávno jsem si všiml výškově nastavitelných opěrek hlavy..
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Ano je to tak. Ked odomknes (prip. zamknes) klucom vodicove dvere, tak sa ostatne dvere neodomknu automaticky. Na Vectre je to tak isto.
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Honzap v pohodě , nebral jsem to osobně. Pouze jsem chtěl poukázat, že těch nelogických vychytávek je více .honzap píše:stan - vím žes uvedl smajla a rozhodně nic proti Tobě.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
zlatý stodvácy... tam jeden odemkl, zatahal za čudlíky, ostatní nastoupili a každej pak zamykal svoje dveře... o zavazadelníku ani nemluvě, prcek řidič musel vystoupit nebo přelejzat sedadlo... zkušenější ani nenosili klíče ssebou, stačil jim drát
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE