Astra IV generace
Re: Astra IV generace
Tak stastnou cestu a dobre svetlo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
děkuji děkuji kamarád tam byl o víkend a prej se k opelu vůbec nedostal, takže já poběžím prvně k opelu a až potom ostatní:D Prej to za den nejde zvládnout všechno:( ... uvidím
Já to vždycky dělal tak, že sem si předem stáhnul plán kde je co za značku a obešel, co mi zajímalo nejvíc. Pak sem se na to vykaslal a vyrazil nekam na pivo
Nakonec jsme stihli skorem všechno, co se týče značek tak všechno, vynechali jsme jen haly s doplńky apod... Bylo to teda hodně náročný, vstával jsem v půl druhé ráno, ve tři odjezd ze Žatce a v půl druhý ráno zase doma zpět už jsem toho měl opravdu plný kecky... Jdu zpracovat fotky, je jich asi 800 celkem Jinak z nové astry jsem nadšenej!!! Uplně nádhernej interiér, už v insignii se mi hrozně líbil a teď ho dali i do astry;) Takže cekově
Těším se na tvůj materiál, moc nás nenapínej...
PS: mně do té nové Astry akorát moc z Insignie nepasuje ten volant, co jsem se tak díval
PS: mně do té nové Astry akorát moc z Insignie nepasuje ten volant, co jsem se tak díval
Ještě do zejtra napínat budu (ještě jsem se na to nedostal..) Jinak štve mě že jsem se nedostal dovnitř astry (fronta minimálně na půl hoďky) ale co sem nakukoval dovnitř tak mě tam sedělo uplně všechno:) fakt paráda, akorát nevím jak se v praxi osvědčí okýnko v A sloupku (ve stylu zafiry).
Na okénko v A sloupku si bez problému zvykneš, to Ti potvrdí všichni zafiráci...
Párkrát jsem jel s S-maxem a tam se mi to zamlouvalo, takže u zafiry to bude určitě podobný a v nové astře tedy taky
Fotky od Juraye zde - https://www.opel-astra-h.cz/autosalon-f ... ecko-2009/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Super, díky!
Krásné auto, elegantní i sportovní zároveň.
Jen z toho pohledu ze šikma ze zadu se mi ten 5 dv. zdá takový dost nafouknutý v zadní polovině auta...
Krásné auto, elegantní i sportovní zároveň.
Jen z toho pohledu ze šikma ze zadu se mi ten 5 dv. zdá takový dost nafouknutý v zadní polovině auta...