PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
Re: PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat
Tak to je k nasran* i kdyz mam taky havarijni ale toho zarizovani kolem
proto parkuju vzdy pul kilaku od vchodu, zena sice nadava ale zatim auto dobry
proto parkuju vzdy pul kilaku od vchodu, zena sice nadava ale zatim auto dobry
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
No a nemělo by tohle pokrývat i povinný ručení? Když je "pachatel neznámý", tak na to je nějaký fond, ze kterého se to platí. Volal jsi PČR?
Nepokrývá
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
tak tak nepokrývá. Mě to taky někdo pohladil na parkovišti a šlo to z havarijního. Mám naštěstí spoluúčast 5000 Kč a tak se to vyplatilo vzít přes havarijní.
už není
PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat
Před několika dny jsem se stal hrdým vlastníkem "H"čka.
Chtěl bych touto cestou poděkovat fandům tohoto krásného vozu, všem přispěvatelům, technickým rádcům a hlavně adminům tohoto webu a fóra, díky kterým jsem si toto vozítko vybral na základě informací, které zde byly dostupné. Všem přeji hodně bezproblémových kilometrů a vždy šťastný návrat domů.
Chtěl bych touto cestou poděkovat fandům tohoto krásného vozu, všem přispěvatelům, technickým rádcům a hlavně adminům tohoto webu a fóra, díky kterým jsem si toto vozítko vybral na základě informací, které zde byly dostupné. Všem přeji hodně bezproblémových kilometrů a vždy šťastný návrat domů.
Nově Zafira B 1.9 88kW SilverCars
Teď už je sousedova Astra H Caravan 1.9 88kW BlackCars
Teď už je sousedova Astra H Caravan 1.9 88kW BlackCars
Děkuji členovi Juras za super obchod a rychlé poslání příčníků. Moc díky.
A já chci poděkovat tobě, dimi, za ty žárovky! Dík moc!
EDIT: nesmim samozřejmě zapomenout poděkovat i Vojtovi za zboží, co mi dovezl i za rychlou montáž loketní opěrky - dík!!!
EDIT: nesmim samozřejmě zapomenout poděkovat i Vojtovi za zboží, co mi dovezl i za rychlou montáž loketní opěrky - dík!!!
Díky všem za další super sraz v Letnanech. Bylo to super Poznal jsem spoustu dalších super lidí.
To corsaczek: nemáš vůbec zač, máš opravdu super káru Hned bych měnil.
To corsaczek: nemáš vůbec zač, máš opravdu super káru Hned bych měnil.
Velké díky Vojtovi za montáž rádia. Nedá se to srovnat, úplně jiný poslech.
Schumákovi za klakson, právě jdu montovat. Snad už budu na klubáky moct troubit a né pískat jako fichtl
Schumákovi za klakson, právě jdu montovat. Snad už budu na klubáky moct troubit a né pískat jako fichtl
Zdarec lidi čera jen na skok Letnany ,,,moc práce,,,krásná akce ,,,táke děkuji Dennymu za přednášku motor + olej Denny diky moc ,,,a zase někdy a někde Čááááágo
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.