Poradte pri vybere mobilu
Re: Poradte pri vybere mobilu
Note 2 má teď nově kamarád. Trochu úchylný, ale začínám si zvykat když to vidím. Co mi vadí je, že prostor není více využitý, vlastně je všechno jen větší - jako když přepnete Windows do módu pro slepý. Ale jak říkam, zvyknul bych si, velká obrazovka má i svoje výhody.
- Reklama
Skrolant: jedná se o klasický update... To slovo Premium si asi vymyslel samsung pro lepší marketing. Takže asi jedině počkat nebo přes samsung kies zkusit aktualizovat. Sám samsung nemám a kolega říkal, že ho "dostal" takže asi klasicky mu to nabídlo aktualizaci.
Menší info
Radoš92: To pero je fakt hodně dobrá vychytávka... obrazovka bere záznam z pera asi i cca centimetr od obrazovky takže vidíš tečku kam to pero směřuje... Myslím si, že tohle se jim povedlo.
corsaczek: Note 2 je taky luxusní taky bych ho bral, ale těch peněz mi je stále líto...
Menší info
Radoš92: To pero je fakt hodně dobrá vychytávka... obrazovka bere záznam z pera asi i cca centimetr od obrazovky takže vidíš tečku kam to pero směřuje... Myslím si, že tohle se jim povedlo.
corsaczek: Note 2 je taky luxusní taky bych ho bral, ale těch peněz mi je stále líto...
Zafira B 2009 1.7 CDTi, 92 kW
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zatím čekám na peníze zpátky za padfone, mají splatnost do 15. Tak stále vybírám mezi Huawei a Samsung telefonem, tablet si dám Samsung Galaxy Note 10.1, ale ten až se prodá astra, protože obojí jaksi nenacpu do ceny za padfone. A telefon potřebuju už nutně, nokia 6131, kterou momentálně mám jako náhradní, začala stávkovat a i když je to "véčko", tak jí nemůžu zavírat. Blbě se to tak nosí v kapse. jak to zavřu, tak po otevření si 10 minut, někdy i déle, někdy minutu, hraju s otevíráním, aby mi svítil displej. nejhorší je, že můj syn miluje telefon zavírat, tak mám o radost postaráno.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Poradite nekdo jaky mobil s Androidem 4.* a rozlisenim minimalne 480x800? Libil by se mi tento - http://www.alza.cz/samsung-galaxy-trend ... 452910.htm
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Poradí ti Heuréka. Polsla jsem ti telefony s Androidem 4.0, 4.1 a 4.2 a tebou udaným rozlišením displeje. Máš tam pořadí nejprodávanějších a můžeš si přečíst recenze uživatelů
http://mobilni-telefony.heureka.cz/f:24 ... 00:101139/
http://mobilni-telefony.heureka.cz/f:24 ... 00:101139/
Miloši nevím jak jsi náročnej, ale já osobně bych do Samsungu nešel. Je pravda, že tam maj spoustu všelijakejch vychytávek, který zpříjemňujou užívání, ale z mýho okolí nemám dobrý reference. Kolega měl Galaxy S2, pak S3 a nakonec skončil u jiný značky. Důvodem byla vždy baterka a nutnost příliš častého restartu. Decerka měla taky Samzung, protože to byl jedinej růžovej a už taky leží v koutě.
Mno sluzebni HTC umrel tak vybiram neco novejsiho, narocnej nejsem, jen aby mladej mohl hrat Angry Birds
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja mam samsung galaxy sIII mini a nemuzu si stezovat, zatim teda jen trictvrte roku, ale byl me doporucenej znamou, ktera testuje mobily pro T-mobile. Jen teda se do toho samozrejme musi koupit velka karta. Popravde zacinam uz pokukovat po velky SIII protoze SIV je zatim zbytecne draha. Takze za me, Samsung ano. Ale je to jak s autama, deset lidi, deset chuti
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006