NOVÉ, NEVYŽÁDANÉ PODPISY NA AUTECH
Re: NOVÉ, NEVYŽÁDANÉ PODPISY NA AUTECH
Sice jsem to psal uz i na Geckovem foru, ale hodim i sem sve zkusenosti. V dobach kdy jsem nemel jeste svoji Zafu, tak jsem jezdil jen v Skoda100 (do tedka jezdim a od soboty ma novou spojku). Zaparkuju u Tesca, tak jak se ma (nesnasim krive parkovani a jsem na to alergicky). Prijdu z obchodu a vedle me nejaky debil s nejakym novym (nablyskane a melo jeste prevozky) SUV pres dve parkovaci mista. Pomyslel jsem si, to je debil, ale OK. V tom si vsimnu ze stoji tak, ze dvere od ridice otevru na max 10cm (kdo zna starou stovecku, tak vi, ze ma zamek jen u ridice). Tak jsem dal cigo a pockal cca 10 min. Kdyz nikdo nic tak jsem vzal a otevrel dvere na prudko (stejne byly pred vymenou). Na SUV zustala promacklina, ryha a pekny kus modre barvy.
Opel Zafira A 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722) Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi S ni to neni tak squle jako s S100
- Reklama
co to bylo za auto přesně ?
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
skvělá práce tak na ně 8:)
Uz nevim, je to preci jen nejake 2-3 roky zpet a ja jsem byl tak vytoceny, ze jsem si toho ani nevsiml.
Takove jako Ty strilet na pockani. To si mel radsi zavolat odtahovku.
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
Kdyz vystupoval videl jak parkuje. Tak at se zastreli sam.
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
Otazne je ci tachych ludi na mieste strielat ... parkovat sa ma naucit, o tom niet pochybnosti, ale urobit skodu tomu druheme tiez nie je zrovna najlepsie, i ked stoji na prd ... Neviem co by pomohla odtahovka alebo policaj s papucou ... mozno by sa potom naucil parkovat.
Mali by na parkoviskach rozsirit parkovacie miesta min. o 20cm ... Bohuzial niekrym by to aj tak nestacilo potrebuju mat dvede orvorene dokoran a neberu ohlad na vedlajsie auto ... Mne sa to asi pred rokom stalo (este s Vectrou). Nastastie som sedev v aute a pan si dvere otvoril akokeby bol na parkovisku sam ... Najprv tvrdil ze to on nie (i ked bola jeho farba na mojom aute, a asi 1cm zatlaceny plech), potom ze mu to vyfukol vietor (30st teplo ... ani vanok nefukal) a potom ked som uz volal policajtov tak sme sa dohodli ... vybral z bankomatu prasulky a cvakal ...
Prajem pekny den.
M.
Otazne je ci tachych ludi na mieste strielat ... parkovat sa ma naucit, o tom niet pochybnosti, ale urobit skodu tomu druheme tiez nie je zrovna najlepsie, i ked stoji na prd ... Neviem co by pomohla odtahovka alebo policaj s papucou ... mozno by sa potom naucil parkovat.
Mali by na parkoviskach rozsirit parkovacie miesta min. o 20cm ... Bohuzial niekrym by to aj tak nestacilo potrebuju mat dvede orvorene dokoran a neberu ohlad na vedlajsie auto ... Mne sa to asi pred rokom stalo (este s Vectrou). Nastastie som sedev v aute a pan si dvere otvoril akokeby bol na parkovisku sam ... Najprv tvrdil ze to on nie (i ked bola jeho farba na mojom aute, a asi 1cm zatlaceny plech), potom ze mu to vyfukol vietor (30st teplo ... ani vanok nefukal) a potom ked som uz volal policajtov tak sme sa dohodli ... vybral z bankomatu prasulky a cvakal ...
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Já to tedy skutečně,ale opravdu skutečně nebyl...
Astra H 1.9 CDTI 88Kw kombajn r.v.2006
Ja som videl za jedným stieračom toto
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Taky sem našla podobnej vzkaz za stěračem, ale vlastnim.
Bylo to na počítači vytištěný, precizně nastříhaný, někdo se asi nudil. Bylo tam: na tomto místě by zaparkovali 2 průměrní řidiči nebo jeden idiot...
Ale já v tom byla fakt nevinně, přijela jsem tam, ty blbci vedle mě parkovali fakt debilně a bylo tam volno asi na 1,5 auta. Tak jsem to dala co nejvíc ke kraji, aby až ten vedle odjede se tam nějak líp poskládali, ale nakonec sem to odnesla já takhle no...
Bylo to na počítači vytištěný, precizně nastříhaný, někdo se asi nudil. Bylo tam: na tomto místě by zaparkovali 2 průměrní řidiči nebo jeden idiot...
Ale já v tom byla fakt nevinně, přijela jsem tam, ty blbci vedle mě parkovali fakt debilně a bylo tam volno asi na 1,5 auta. Tak jsem to dala co nejvíc ke kraji, aby až ten vedle odjede se tam nějak líp poskládali, ale nakonec sem to odnesla já takhle no...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW