Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Když se domluví víc lidí, troufám si tvrdit že by jedna vyšla na maximálně 30,- Kč. A to hóóódně nadsazuju
- Reklama
hmm, tak ta OPC nalepka je uplně parádní. Na mojí bílé "jednačtverce" by vypadala moc dobře
Nektera auta proste rychle vypadaji a neni dulezite ze nejedou, dost je toto k videni an tuningsrazech
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To máš pravdu Té OPC Nürburgring nálepce bych se nebránil
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
pokud by jste objednavali vzal bych si taky dva kusy!!!!
Opel Astra OPC
Mam v Londyne kamosa ale akorat zajtra ide domov na SVK takze to uz nestihnem ,ale v lete pride opat tak si ich necham doviezt ....ale len holu nalepku Nordschleif...
Inak ak niekto nakupuje cez ebay a isiel by do toho mohli by sme sa dohodnut viaceri a kupit to spolu ...no vy asi vsetci chcete tie OPC ze?
Inak ak niekto nakupuje cez ebay a isiel by do toho mohli by sme sa dohodnut viaceri a kupit to spolu ...no vy asi vsetci chcete tie OPC ze?
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Mne robil nálepky chalan z OC, ak sa dohodnete ktorý ten znak chcete tak sa ho môžem opítať ča by to stálo
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Kesi ak by sa dalo ja by som chcel dve presne take ake su na tom ferrari na predchadzajucej stranke....velkost asi tiez rovnaka, neviem kolko to moze byt , tak 10cm x 10 ?
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
Já bych chtěl ty dvě OPC Nürburgring. Pokud to někdo bude brat z eBay nebo to nechavat vyrobit, tak bych se přidal
Já si ji asi koupím
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..