Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
praveze som skusal.
ani tu ruku som tam skoro nevopchal nieto aby som este nebodaj mal krutit s parkovackou
ani tu ruku som tam skoro nevopchal nieto aby som este nebodaj mal krutit s parkovackou
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
- Reklama
- jour
- Kontaktovat uživatele:
tak skus iba prstami, ci sa ti podari chopit objimku a netreba tocit. ona sa vytahuje a potom zacvakne naspat.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
ked som ja menil psarkovacku ( vpravo) nadaval som jak kocis ! ruky som mal po lakte poodierane - nabuduce idem do servisu !!! za tu hodinu so som sa s tym s**l zarobim trojnasobok co dam za servis a nebudem doranany
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
Hmm, sluničko a nula...
Tak jdu škrábat okno
Tak jdu škrábat okno
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Dnes som aj ja škrabal...proste "severné čechy"
Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW
Dneska přezuto, vyváženo a taky nový stěrače. To je úplně jinej výhled než s těma starejma
kdo si stěžuje na svoje stěrače, ať si dá na čelní sklo nějakej rain off prostředek, pak už stěrače nejsou potřeba
Prodávám ultra super skvělou špecielní náplň do ostřikovačů! stojí 360, koncentrát vychází při ředění na letní směs na 10L. Má tu vlastnost, že vytváří na skle vrstvičku, po které kapky vyloženě utíkaj pryč. Oproti různejm přípravkům na tuto funkci má tohle tu výhodu, že je součástí směsi, takže při každém ostřiku tuto vrstvu obnovujete. Pokud používáte ty různý spreje, tak si to stříkáním pochopitelně smejváte dolů. V kombinaci s uhlíkovýma stěračema je to bezkonkurenční záležitost. Možná krapet dražší, ale sám už nekupuju nic jinýho a lidi kolem mě to ode mě berou. Pokud máte někdo zájem, můžete mě kontaktovat přes SZ
něco podobnýho jsem viděl.. já si koupil obyč sprej od sheronu jen kvůli otestování a fakt je to super věc, když prší a člověk jede víc jak 80, nemusí vůbec použít stěrače nebo jen minimálněWerewolf píše:Prodávám ultra super skvělou špecielní náplň do ostřikovačů! stojí 360, koncentrát vychází při ředění na letní směs na 10L. Má tu vlastnost, že vytváří na skle vrstvičku, po které kapky vyloženě utíkaj pryč. Oproti různejm přípravkům na tuto funkci má tohle tu výhodu, že je součástí směsi, takže při každém ostřiku tuto vrstvu obnovujete. Pokud používáte ty různý spreje, tak si to stříkáním pochopitelně smejváte dolů. V kombinaci s uhlíkovýma stěračema je to bezkonkurenční záležitost. Možná krapet dražší, ale sám už nekupuju nic jinýho a lidi kolem mě to ode mě berou. Pokud máte někdo zájem, můžete mě kontaktovat přes SZ
a ja si kupujem vodu s efektom a uplne to staci. Bud Sheron, alebo Carlson