Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
ja mam stale tie iste akurat v piatok som prezul.
- Reklama
A kde je problém, myslel sem že jsi kupoval?Samothe píše:já chci taky kola
jj jen jsem se nakonec ještě rozhodl pro renovaci,takže kolečka budou až příští týden
Neboj, však ten týden uteče
Co jsem dnes dělal? Jel jsem 220 Zkoušel jsem jak nový kola jezdí. A zjistil jsem jedno... Že parádně Po té, co jsem ubral tlaky (v pneuservisu mi to natlakovali na 2,6 zhruba všechny), zdálo se mi, že to trochu moc drncalo, tak už lepší.
Co jsem dnes dělal? Jel jsem 220 Zkoušel jsem jak nový kola jezdí. A zjistil jsem jedno... Že parádně Po té, co jsem ubral tlaky (v pneuservisu mi to natlakovali na 2,6 zhruba všechny), zdálo se mi, že to trochu moc drncalo, tak už lepší.
Tak konecne prezuto na lity. Konecne zase Astra vypada jak auto Jeste poradne vysat, vymenit koberce a leto muze zacit
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Takže dneska vyzvednuta (hned napodruhé) objednávka v Opelu (krytky šroubů kol a polička do kastlíku), za chvílu jdu "montovat"
Včera se mi totiž stalo, když jsem se tam ráno stavil, že už jim to sice došlo, ale neměli k tomu ještě fakturu, takže mi to nemohl dat (a nebo by to prý nějak sepsal a pro ten papír bych si přijel později), tak jsem celkem koukal, co to má jako byt
Včera se mi totiž stalo, když jsem se tam ráno stavil, že už jim to sice došlo, ale neměli k tomu ještě fakturu, takže mi to nemohl dat (a nebo by to prý nějak sepsal a pro ten papír bych si přijel později), tak jsem celkem koukal, co to má jako byt
Werewolf: Na kolik jsi je nakonec nafoukal? To uz musi sedet rafek na zemi, ne?
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
Werewolf píše:Neboj, však ten týden uteče
asi to foukal jak se mu zachtělo,ne?
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Dal jsem předek na 2,3 a zadek 2,1 jak se píše