Pokec o čemkoliv a OT

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
nedy666
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec o čemkoliv a OT

Příspěvek od nedy666 » 24 úno 2014, 09:15

No taky zajímavé:) tady je přes noc minus 3 a přes den plus 9-12 konkretně dneska hlasí 10 a do si dám i prahu. Na to že jsem je minulej rok kupoval nový jsem si myslel že vydrží ale při tomhle počasí :( Přezouvat budu až se změnou času či tak nějak, no ale aby zase na velikonoce nenapadlo 30 cm sněhu to najednou byly skoro vnichni nahraní včetně překvapených silničářů:)
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...

Reklama

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 24 úno 2014, 12:48

Nedy: Tak jelikoz velikonoce jsou letos az v pulce dubna to uz snad budou asi mit prezuto vsichni pokud toto pocasi bude pokracovat nadale uspesne 8-)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

jakubino

Příspěvek od jakubino » 24 úno 2014, 12:58

taky se uz tesim na letni disky ale mam obavy a strach ze najednou napadne, pocasi je nevyspitatelne :(( aby nas to pocasi jeste neprekvapilo... mam 12st.
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

jakubino

Příspěvek od jakubino » 24 úno 2014, 18:25

power2 píše:já už mám přezuto :mrgreen: Ne tak že sem chtěl, ale kvůli technické, protože mám zimní, co nemám v techničáku. A asi už nechám, pod nulou má byt jen ojediněle ráno
Powerku a co mas za zimni rozmer ze nemas zapsany v TP? :OOOOOO
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

vojtavojta

Příspěvek od vojtavojta » 25 úno 2014, 07:17

Je mezi nama nekdo z Hradce Kralove???
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM

OPLIKK

Příspěvek od OPLIKK » 26 úno 2014, 00:29

co by si Vojto potřeboval ;)

ASTRA H 1.6 85KW

Midzi

Příspěvek od Midzi » 27 úno 2014, 11:38

Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek

Stan.

Příspěvek od Stan. » 28 úno 2014, 08:08

Takto jsem to dostal od kamaráda, který to také obdržel od známého: Toto si přečti, je to bomba !

Přesto, že pracuji ve státní složce, kterou většina dobře zná a nemá ji v lásce, chtěl bych tímto informovat o zařízení pro odcizování motorových vozidel. Jako technik jsem se dostal k ohledání vozidla, které bylo předchozí den stíháno hlídkou PMJ Praha do obce na Praze - východ. Jednalo se o Audi A8 - na libereckých SP značkách. Toto vozidlo mělo být kontrolováno hlídkou policie v Praze.
Když ho chtěla hlídka zastavit, vozidlo se dalo na újezd a pokračovalo rychlostí 200 km/h směrem z Prahy. Jelikož na Praze-východ momentálně probíhá stavba kruhového objezdu, vozidlo nemělo šanci ve výše uvedené rychlosti tuto skutečnost postřehnout a v rychlosti cca 180 km/h doslova prolétlo stavbou a skočilo do pole. Hlídka policie PMJ k vozidlu dojela v době, kdy již žádná osoba na místě nebyla. Byla noc, asi 3:20 hodin, všude tma, žádné světlo v okolí, pouze pole. Na místo byl povolán psovod a vozidlo bylo odtaženo na odtahové parkoviště, kde jsem druhý den provedl ohledání.
A teď se držte! Ve vozidle byla kompletní sada paklíčů na vozidla koncernu VW, kompletní sada karet pro vozidla Renault, čtečka klíčů a dálkových ovladačů, cca 1000 ks nevyplněných zelených karet od pojišťovny Alianz, čisté technické průkazy české + ukrajinské, krabice ukrajinských registračních značek + označení, další elektronika pro nastartování vozidla.
Ve vozidle bylo také zařízení ukryté v lepenkové krabici od papírů do tiskárny.
Z této krabice vedl kabel, který ležel u zásuvky na 12 V. V krabici byly tři malé větráčky jako v počítačích a u každého větráčku elektronické zařízení se třemi anténami, každá pro jinou frekvenci. Když jsme to zapojili, všem spadla brada.
Jednalo se o rušičku telefonního signálu, a to pro všechny frekvence.
Všem mobilní telefony během 10 sekund ztratily signál, a to pozor - i vysílačky ve služebních vozidlech. Toto zařízení funguje cca do okolí 2 km a vyruší signál pro všechny mobilní sítě a vysílačky.
Důvod je jasný, při odcizení vozidla se tohle zařízení zapojí a v tu chvíli se neuvede
v činnost žádné zařízení upozorňující majitele (magic car, scherlog, mobilní telefon, vysílačka, atd.), prostě v okolí nefunguje nic. Vyřadí to z činnosti i mobil náhodného kolemjdoucího, který vidí krádež vozidla. Druhý důvod je, že toto zařízení vyřadí i policii při pronásledování - mobily, vysílačky s operačním programem...
Každopádně ztratil jsem všechny iluze o zabezpečení vozidel, snad mimo mechanických. A pak si kupujte alarmy a vyhledávací systémy do vozidla.
Ještě upozorňuji, že vozidlo Audi nebylo v pátrání a bylo psané na 26letou mladou dívku, která uvedla, že vozidlo půjčuje všem, kdo ji o to požádají.
Za přítele má údajně cizince. Vozidlo stálo obvykle na Praze 8 v ulici Pernerova, tak pozor na ně! Audi již bylo předáno majitelce, zařízení na krádeže vozidel je zajištěno policií ČR.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993

Midzi

Příspěvek od Midzi » 28 úno 2014, 08:44

toto som cital uz pred 2-3 rokmi
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek

SnoopyBA

Příspěvek od SnoopyBA » 28 úno 2014, 08:56

Mechanika je mechanika.. Ja uz sporim "bubaky" na zeder..

Odpovědět