Pokec o čemkoliv a OT
Re: Pokec o čemkoliv a OT
Pravda, dojel jsem do pulky diskuse asi po hodine Zbytek necham na vecer, zajimavy a presne jak tam pises nekolikrat, lidi uz by meli prestat vzpominat na kadetty a podobny vozy rezaty ale videt nove oply jako kvalitni vozy
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Pořád slabota na takový těžký fáro. Proč tam nedají aspoň 2litr
Skor preco vsetkym modelom nedaju odtucnovaciu kuru.
Podle sefa Opela by mela budouci Astra projit odtucnovaci kurou. Je jasny ze nenapise ze jeste nakyne, cili mu budem verit Ale jak hezky napsal, lehky auta jsou dobry, ale ted otazkou z ceho jsou vyrobeny. Opel je tezky, protoze je z poradnyho zeleza
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tak jak jsme tady resili to kolo tak uz je doma, Rock Machine Tsunami 70, sice jsem myslel ze koupim to RB, ale toto bylo za supercenu tak to neslo odolat
Dnes jsem se projel ve "svatecnim", no jede to fakt paradne, puvodni kolo mam 13 let, sice minimalne zajety ale je videt ze pokrok jde sakra dal, hlavne co se pohodli pri jizde tyce. Vidlice pruzi jak ma a konecne pri jizde necucim do "zeme" jako u ty moji puvodni 26" ale pohodlne sedim a kocham se. Jsem nadsem
Takze oplici cyklisti z Usti, Litomeric a okoli jakmile bude pekne vyrazime ne?
Dnes jsem se projel ve "svatecnim", no jede to fakt paradne, puvodni kolo mam 13 let, sice minimalne zajety ale je videt ze pokrok jde sakra dal, hlavne co se pohodli pri jizde tyce. Vidlice pruzi jak ma a konecne pri jizde necucim do "zeme" jako u ty moji puvodni 26" ale pohodlne sedim a kocham se. Jsem nadsem
Takze oplici cyklisti z Usti, Litomeric a okoli jakmile bude pekne vyrazime ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
Krasavec
PS. Kde máš rohy ?
PS. Kde máš rohy ?
Jak dlouho musí bejt odpojená baterka aby se smazaly ty mapy v ŘJ? Jak sem vyměnoval to čidlo, tak se mi zdá že motor má lepší chod...
BikerMarius píše:Krasavec
PS. Kde máš rohy ?
Dik Rohy nedam asi, riditka siroky dost a bylo mi doporuceno je nedavat pokud nechci byt out, pac se na "vlastovky" nedavaj
Má pravdu předsedo
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)