Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Škoda. Já teď mám taky slataninu. Listy stříbrný ,střed charcoral a volant satinstone. Ale je fakt ,ze ten volant je asi hezcí se světlíma ovladačema.
- Reklama
pekne pane kolego ale ta opc krytka je dobrej tuzing na kozenaku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Viď, váhal jsem jestli jí tam dát
Ale je to jan malililinkatej tuzing, ten se může
Ale je to jan malililinkatej tuzing, ten se může
To víš, že se může.. Horší je když někdo sundá Opel a du tam třeba Vauxhall.. Jako kdyby se ty lidi za Opla styděli..
Dnes umyto, vyluxováno, vypucovaný interiér a astra po dlouhý době vypadá moooc k světu .
Ale počítám že příští týden bude jen pršet a pršet
Ale počítám že příští týden bude jen pršet a pršet
Hehe to ja taky a vcera jsemto samy provedl i na gecku, koukam na predpoved snad do stredy by to melo vydrzet cisty
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak dneska jako ostatni. Sup cerpadlo do studny a uz to jelo. Voda tekla proudem a mylo se
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tak jen neco na zasmani, cumim na topgear od 1 serie a v jednom dile byla super hlaska, ono jich tam je vic v kazdym ale toto bylo top.
Nikdy si nesedej ve 4-mistnem kabrioletu dozadu, vypadal bys jako Hitler
Nikdy si nesedej ve 4-mistnem kabrioletu dozadu, vypadal bys jako Hitler
A jedna fotka pro Puebla, aby si nemyslel ze to mam porad cisty, teda snazim se, ale ted co musim jezdit v praci sluzebne svym soukr vozem (nestezuju si ale ta cistota/spinavost me se**) tak i takto mi auto obcas vypada, ale dnes uz to je v poradku (opraveno)
Zena mi rekla ze takto spinavy jsem to snad jeste nemel
Zena mi rekla ze takto spinavy jsem to snad jeste nemel