Já když sháněl astru a koukal po ojetých autech, tak jsem auto s tímhle vyloženě nechtěl. Tyhle přišroubovaný držáky vedle autorádia se mi prostě hnusí.Oťas píše:problém by byl, kdyby ten držák nový majitel nechtěl......
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
Mazety - jako majitel 1,7cdti to rád slyším, doufám že mi vydrží taky tak
Ke garminovi - Za mě jedině TT, proti garminovy je podle mě rychlejší (zrovna to neustálý "přepočítávám" mě vytáčelo... Spíš bych ale chtěl CD70 navi časem
Ke garminovi - Za mě jedině TT, proti garminovy je podle mě rychlejší (zrovna to neustálý "přepočítávám" mě vytáčelo... Spíš bych ale chtěl CD70 navi časem
Mazety píše:mudr.sat
nechá se sehnat ten stojánek i jinde než v Ostravě? nemůžu na netu najít jak se to jmenuje
http://www.garmin.cz/produkty/auto-moto ... tm-12.html
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
1.zatím bez poruchy.Lifetime-registrace kuponu na myGarmin.com po přihlášení navigace proběhla hned na poprvé.Co chvíli do ní aktualizuji nové data.Rychlost navigace se mi zdá standartní.Jednou jsem jel s CD 70navi a mohu potvdit že nebyla ůpně přesná.Mám garmina nůvi775T.Loni byla navigace dvakrát v Itálii,jednou v Chorvacku a Polsku.Po čechách ani nepočítaje.Největší slabinou CD70navi jsou mapy.pueblo píše:mudr.sat:
Jsně, je to o aktualizacích a všem okolo, co k tomu prostě patří, ale nešťastnej (a nejen já, mám jich u svejch kidí 18) jsem z:
1 - podpora - odešel reproduktor - reklamace - přišel dopis, že neumím nastavit - vráceno bez opravy, odesláno znovu, reproduktor vyměněn, uznána chyba - 2 měsíce to lítalo po všech čertech a výsledek je sice ten, že jsem měl pravdu, ale byl jsem bez navigace. LifeTime - přesto, že jsem měl kupón - registrace na stránkách v ČR, pak ještě jednou na Garmin.com a přesto nešlo aktualizovat. Podpora? Jste blbej, něco děláte blbě. Na můj dotaz co - přečtěte si manuál - prííííma
2 - rychlost Je šíleně pomalá. Nedej bože, když minu odbočku. Pak už jen abych zastavil a počkal, než dozní věčný a častý "přepočítávám". Ve městě, než přepočítá, jsem na další křižovatce a to je prostě pozdě. To pak přepočítává dokola.
A to mám pouze EuropNavigator. Když jsem použil Atlas pro ČR a k tomu čísla popisný......
Zkoumal jsem na CD70navi rychlost. Dal jsem si na displej info o tom kde zrovna jsem a informace už se mění v křižovatce. Za křižovatkou už ví, v jaký jsem ulici a na nic nečeká a počítá.
Takovou já mám z Garminem zkušenost
Co se týče vrtání do Oplu,tak ani náhodou.Všimněte si že stojánek je zavrtán do té mřížky která se dá při prodeji auta lehce vyměnit.Do tvrdé palubovky bych to nenechal navrtat.
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
Corsaczek - přesunul jsem ho jen na druhou stranu, lepší by byl pro auta s pravostranným řízenim..
dneska volno,jedeme se podívat a možná koupit kola na léto
Konecne su u nas po 2 tyzdnochjporiadnych mrazov plusove teploty takze zajtra sa postaram o astricku z vonku aj z vnutra nech vyzera k svetu a hlavne nech z nej dostanem tu humusnu sol:(
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
ted koukam na web https://www.opel-astra-h.cz kde se nahodne generuji obrazky z galerie a rozhodne nejlepsi co tam je je tento Oton jak si radsi tu ruku drzi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
JJ u nas sice bylo cely tyden celkem sucho ale staci jeden den a teploty kolem nuly a to bahno je vsudypritomnepapak13 píše:Konecne su u nas po 2 tyzdnochjporiadnych mrazov plusove teploty takze zajtra sa postaram o astricku z vonku aj z vnutra nech vyzera k svetu a hlavne nech z nej dostanem tu humusnu sol:(
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak už na mě došlo a autíčko muselo dostat nový alternátor .Ale ted dobíjí jako das