Děkuji moc za setkaní se členem honzina, díky za předání stěračů v Brně, rychlý prima pokec konečně jsme se dohonili. Měj se a ať budoucí auto slouží dobře. Na ty popojiždky hold to auto moc není.
Zdraví nedy666
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
nemas vubec zac,jsem rad ze jsme se poznali akorat me mrzi ze jsem nemel vic casu mohli jsme dat kafe a delsi pokec,doufam ze se potkame nekde na srazu a pokecame(kdyz me teda nevyzenete s jeckem)
astra j sportstourer 1.6sidi turbo 125kw/260nm
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth
Děkuji Honzinovi za zprostředkování garančky a servisu v Oplu v Břeclavi a za čas co mi tam věnoval kvůli mým dotazům, za ochotu a vstřícný přístup - úplná spokojenost
Chtěl bych poděkovat Frydexovi za vstřícnost, rychlost a perfektní jednání při programování GIDu. Dále pak Pepasovi za MKJ a cenné informace k ní. Díky moc chlapi, smekám před vámi
Astra Caravan 2010, 111 edition, Z16XER
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=5436 OP-COM china clone (8/2010) k dispozici
milosh- Pod to se podepíšu a taky děkuji Pueblovi a PepaSovi.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen... OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF