Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Vetruse uz je asi 2 roky opravena, je tam restaurace, obcas tam jezdime o vikendu na obed, v lete nejradsi, je tam pro deti vyziti a celkove pekne misto na odpocinek
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
milosh: pozeram ze nie ste daleko od toho ze budete Usto pod Labem
ta lanovka je paradna, u nas v Nitre sme mali podobnu na ZOBOR ale tak schatrala po revoluci, ze ju pred par rokmi koli bezpecnosti rozobrali ... je mi smutno
ta lanovka je paradna, u nas v Nitre sme mali podobnu na ZOBOR ale tak schatrala po revoluci, ze ju pred par rokmi koli bezpecnosti rozobrali ... je mi smutno
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
Tak tá lanovka je paráda, ja som bol na takej v Barcelone , tam vedie z prístavu do olympijského centra
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
No nejvetsi prdel byla ze jakmile jela poprve s lidma tak se zasekla, a to to cely tyden predtim testovali
Ale co by clovek chtel za 80 melounu
Ale co by clovek chtel za 80 melounu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
teraz ma prepadla nostalgia..ta lanovka mi chyba..bola to rarita nitry..ako chlapec som sa stale vozil s rodicmi k vysielacu..sidce uz som topolcanec ale nitra mi chyba.byval som tam 21 rokov..bacardi píše:milosh: pozeram ze nie ste daleko od toho ze budete Usto pod Labem
ale s5 k teme..dneska som henrietku vykupal a lubim..lubim to moje autii..
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
myslim ze moja posledna lanovka, teda okrem zjazdovky bola v Krkonosiach na Snezku asi pred 28 rokmi. Ale to sme si ju dali cestou dole
Tak dnes jsem byl na mycce nasi druhou astrickou a musis uprimne rict ze i kdyz to auto je umyty lepe rekl bych a aj s voskem tak takove uspokojeni jako mam kdyz myju auto ruco mi to teda nedalo Ale kdyz je venku 0C tak se moc rucni prace neda
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Miloši už máš výbojky?
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Mas, zitra menim, pak poreferuju.
Joo to mne taky zajima...... :)i ta srovnavačka s Otasem/philips/ Miloshi ty si je bral nakonec odkud? /Osram/ Web shop?Oťas píše:Miloši už máš výbojky?
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL