Pokec o čemkoliv a OT
Re: Pokec o čemkoliv a OT
Tak dnes mi dorazily hračky...páčka tempomatu a Op-com (klon). Teď se s tím ještě naučit a bude to OK.
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
- Reklama
nepamatuje si někdo stránku, co umí zprostředkovat prodeje z allegra.pl?
Ja to cetl na nekterym foru jen nevim kde Byl to clovicek co bydli nekde u PL hranic a vozi veci z Polska.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Máte někdo zkušenosti s kroupami? Jak to zvladají oplíci? Dneska jsem dojel zaparkoval a tak 10 minut autí drtili kroupy. Jelikož byla tma tak jsme neměl moc možnost to zkoumat důkladně ale na první pohled to vypadá OK. Kroupy měly v průměru tak 0.5 mm . Sorry za debil*i dotaz ale je to moje prvná zkušenost s kroupami a karoserii tak by mě zajímalo jak moc velký kroupy musí být aby napáchaly na plechu škody.
Zažil jsem kroupy za jízdy a dopadlo to dobře . Před tím jsem to pouze slyšel, že za jízdy je menší pravděpodobnost poškození od krup. Někdo to zde již psal, že po kroupách uspěl bez pohromy.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Ono taky záleží, jestli jsou ty kroupy samotné nebo s deštěm. Pokud k nim padá i voda tak to auta většinou přejdou bez poškození. Horší jsou samotné a čím větší, tím více škod. Kámošovi teď pomlátili Fabku a tvrdí, že našel prasklinky na laku, důlky žádné...
Ad.kroupy: Myslim ze ani centimetrovy kroupy autu nic neudelaji, uz jsem v tom bohuzel parkrat jel a nic (klep, klep).
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"