Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
V Moste pokutuje MP s pomoci verejnych hlidek - lide povereni dohledem nad timto problemem, jinak se to nazvat neda. Proste neuklidis, litr pokuta, hotovo, ale to by slo asi v jinem state ne tady v Kocourkove.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
A když to tak vezmu, je to u nás se vším podobné..Telefonování za volantem a nedodržování dopravních předpisů vůbec je národním sportem. Dokud nebudou přísné kontroly a vymáhání trestů ve všech podobách jako na západ od našich hranic, bude tu pořád bordel..
Něco jako PS VB? To už tu bylo.. Ať každý dělá co má..
Ja vim ze jo ale kdo jiny by to pak uz mel hlidat? Vzdyt i ve meste kdy bylo zakazano koureni na mhd zastavkach. ted uz to snad neplati, to nikdo nedodrzoval, videl jsem to v realu baba odhodila vajgla metr od ni stal cajt a ani nehnul brvou, to pak je o nicem.
Hlavne ze mame nove lekarny
Hlavne ze mame nove lekarny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jj, a naše modrá radnice bude v době šetření stavět nový Pentagon..
Na dotazy kdo prořeže veřejnou zeleň, která zasahuje do chodníku a lidi musí chodit po trávě Ti nikdo neodpoví, na dotaz proč MP jezdí okolo aut zaparkovaných v zastávce MHD taky nikdo nereaguje..
Asi nezbyde nic jinýho, než chodit, fotit a posílat to do novin..
Tuhle byl článek tuším na Idnes, babka prosila kolemjdoucí aby sebrali exkrement po jejím psovi, že nemůže na záda, ale pro pětku pomalu skočila..
Na dotazy kdo prořeže veřejnou zeleň, která zasahuje do chodníku a lidi musí chodit po trávě Ti nikdo neodpoví, na dotaz proč MP jezdí okolo aut zaparkovaných v zastávce MHD taky nikdo nereaguje..
Asi nezbyde nic jinýho, než chodit, fotit a posílat to do novin..
Tuhle byl článek tuším na Idnes, babka prosila kolemjdoucí aby sebrali exkrement po jejím psovi, že nemůže na záda, ale pro pětku pomalu skočila..
Dnes jsme mimo jine jeli u nas v Usti novou lanovkou na rozhlednu Vetruse a pritom si prohlidli kudy zitra nebudu moct jet s dcerou do skolky, mame tady trosku vody
podle me taky velkej pes patri k baraku, ale doba je holt takova, ze lidi chteji psa i ve meste, bohuzel nekteri jsou nevychovani ale verte tomu ze spousta velkych psu ma vychovane majitele
kontroly policajti delaji, dokonce davaji i pokuty kdyz mate v parku psa na volno (to mi taky vadi, clovek si chce lehnout do travy a diva se kde jsou hovna... )
pritelkyne jednou malem dostal pokutu, kdyz vencila kockopsa (cinsky chocholaty pes, takove vetsi civava ) a mela ho na volno, ale verte ze tenhle pes fakt nikoho nepokouse
kontroly policajti delaji, dokonce davaji i pokuty kdyz mate v parku psa na volno (to mi taky vadi, clovek si chce lehnout do travy a diva se kde jsou hovna... )
pritelkyne jednou malem dostal pokutu, kdyz vencila kockopsa (cinsky chocholaty pes, takove vetsi civava ) a mela ho na volno, ale verte ze tenhle pes fakt nikoho nepokouse
Dno lanovky bylo suchy
Tak ta lanovka je parádní. A Větruše je zrekonstruovaná ? Co tam je ? Když jsem v 80-tých letech jezdil do Ústí k tetě, byla to strašná ruina, vyloženě ostuda města.