Pokec o čemkoliv a OT
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokec o čemkoliv a OT
Zrovna jsem posílal jeden recept, tak kdyby jste chtěli manželce udělat radost a hlavně sobe, protože to je luxusní mňamka, tak tu je:
Tvarohový koláč
6 vajec
250g másla
250g cukro moučka
4cl citrónové šťávy
1 pol. lžíce citrónové kůry
1kg tvarohu (4 tvarohy)
100g krupice
1 pol. lžíce jedlého škrobu
špetka soli
Máslo třeme s cukrem a citrónovou kůrou do pěny, postupně přidáváme žloutky a citrónovou šťávu. Z bílků ušleháme sníh. Tvaroh smícháme s krupicí, škrobem a solí a rozmícháme do máslové směsi. Opatrně vmícháme sníh.
Pečeme asi 1 hodinu při 180°C. Koláč necháme 20 minut vychladnout ve formě.
TIP: Opravdu nechte ve formě, protože je potřeba, aby tvaroh schladnul, aby držel tvar. Dřívější vytáhnutí může zp§sobit rozpadnutí koláče. Neboj se, že by koláč nebyl upečený. Zdá se stále nedopečený a velmi měkký, i po té hodině. Nebojte se vytáhnout jej, vše je dáno tím, že tvaroh se neupeče do tvdra. Proto musí vychladnout. Necháte-li koláč dlouho péci, budou kraje velmi spálené a koláč uvnitř bude stále stejný. Vyzkoušno
A jinak na Slovensku jsem potkal Astru cabrio a je to pecka na silnici. Otáčeli se fakt všichni. Hlavu jsem si mohl ukroutit.
Tvarohový koláč
6 vajec
250g másla
250g cukro moučka
4cl citrónové šťávy
1 pol. lžíce citrónové kůry
1kg tvarohu (4 tvarohy)
100g krupice
1 pol. lžíce jedlého škrobu
špetka soli
Máslo třeme s cukrem a citrónovou kůrou do pěny, postupně přidáváme žloutky a citrónovou šťávu. Z bílků ušleháme sníh. Tvaroh smícháme s krupicí, škrobem a solí a rozmícháme do máslové směsi. Opatrně vmícháme sníh.
Pečeme asi 1 hodinu při 180°C. Koláč necháme 20 minut vychladnout ve formě.
TIP: Opravdu nechte ve formě, protože je potřeba, aby tvaroh schladnul, aby držel tvar. Dřívější vytáhnutí může zp§sobit rozpadnutí koláče. Neboj se, že by koláč nebyl upečený. Zdá se stále nedopečený a velmi měkký, i po té hodině. Nebojte se vytáhnout jej, vše je dáno tím, že tvaroh se neupeče do tvdra. Proto musí vychladnout. Necháte-li koláč dlouho péci, budou kraje velmi spálené a koláč uvnitř bude stále stejný. Vyzkoušno
A jinak na Slovensku jsem potkal Astru cabrio a je to pecka na silnici. Otáčeli se fakt všichni. Hlavu jsem si mohl ukroutit.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
- Reklama
- vojtavojta
Neni to blondyna http://www.novinky.cz/koktejl/300792-br ... o-snu.html
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/pro ... i-hyundai/
Co říkáte na dokument pro dealery Hudlaje, jak lidem argumentovat koupi i30 combi a ne Octavky? Fake nebo realita?
Pokud je to realita, tak mě korejci opět pobavili. Srovnávají novou i30 se starou Octavkou, ve srovnání interiéru dají plnou v i30 a holotu v Octavě. Nehledě na to, jakýma slovama hodnotí design apod.
Samothe, kámo, co ty na to?
Co říkáte na dokument pro dealery Hudlaje, jak lidem argumentovat koupi i30 combi a ne Octavky? Fake nebo realita?
Pokud je to realita, tak mě korejci opět pobavili. Srovnávají novou i30 se starou Octavkou, ve srovnání interiéru dají plnou v i30 a holotu v Octavě. Nehledě na to, jakýma slovama hodnotí design apod.
Samothe, kámo, co ty na to?
to je nějaký fake ne, ono korejci nemají moc smysl pro humor ale tak či onak mě to pobavilo
- vojtavojta
Bacha,radi viroza: http://www.novinky.cz/domaci/301612-zem ... psuje.html
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- vojtavojta
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Může mi někdo poradit, jak se mi tohle stane s 8Gb flashkou ? Je prázdná...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."