Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
tak to ja wapkou, do pondeli to snad cisty vydrzi kdyz nikam nejedu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Jestli u vás není jak u nás na tom videu tak snad jo
Tak to si ma nepotesil... aj ked predmetne auto, chvalabohu nie je moje.papak13 píše:Dnes som si pozeral pre zaujimavost ake auta sa kradnu ci sa mam bat alebo nie pretoze na nasom sidlisku zacali akosi miznut oktavie a passaty a narazil som na toto dnes 10.1.2011 bolo ukradnute V Bratislave - Ružinov ukradli Opel Astra s evidenčným číslom BA806FG. dufam ze nikoho odtialto!
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
Sem menil na predku zarovku poprvy co mam Hacko a nastesti se to doce da Jen clovek nesmi mit pracky jak medved
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
no mne odisla ziarovka par hodin po tom, co som odisla zo servisnej prehliadky. viete si predstavit moju "radost"?
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
Mne odišla hneď na ceste domov z BA keď som auto kúpil ....no vymenil som ju a zatiaľ rok a pol po kúpe som nemenil nič
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak jsem smysluplně využil krásného počasí, zajel k tchánovi a wapkou pořádně vypucoval Shaun. Z podvozku teklo neskutečný svinstvo. Potom v garáži vysavač, vyblejskat skla, trochu Scicu na palubku a autíčko je zas jak nový
hmm jsem na tom stejne, jen tchana mi zastoupila wapka na pumpe za tu chvilkovou radost to stoji i kdyz zitra po par km uz to tak cisty nebude.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
dnes jsme vyzkoušeli novou klec, co dostal hafan k vánocům, je to asi největší klec, co se dá narvat do caravanu (větší jedině na zakázku) pro německýho ovčáka akorát, jestli chete většího psa, tak si kupte větší auto
kupoval jsem zde: http://levny-zverimex.cz/transportni-kl ... -68-cm.htm
kupoval jsem zde: http://levny-zverimex.cz/transportni-kl ... -68-cm.htm