Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Otasi no ja nechapu ze tam nekdo jezdi z kopce kdyz je nasnezino
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
ještě jsem nevynechal.... , když nevyjedu spodem, tak jedu vrchem..... do garáže se dostat musím bez ohledu na počasí.
Naposledy upravil(a) Oťas dne 23 lis 2010, 22:25, celkem upraveno 1 x.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Camilla nebo někdo ze Žatce mi potvrdí, že uplně stejný je to dolu skrz žateckou bránu dolů ke kruháku (v zimě je tam vjezd zakázán) ale bestak se vždy najde někdo kdo to po zasněžených kostkách zkusí sjet - málokdo doklouže až dolů naštěstí (ulice končí frekventovaným kruhákem). Podobný je to dolů střelákem, dolů se jede uplně jak na sáňkách
V UL je plno takovejch libovejch silnic (ulic). Pracovne jezdim k ulicim Na schodech a Dvorakova a to je taky slusnej stoupacek V zime bych se je sjizdet ani nevykaslal. I kdyz budu je muset vomrknout az u nich budu jak to po nich na snehu a ledu jezdi
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Jj, tam je to ještě prudší,ale moc se tamtudy nejezdí.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Milosu na nieco takom som bol aj ja pred rokom so sluzobnym pruserom a musim potvrdit ze som sa dostatocne vyblaznil. Aj ked to bolo len na upravenom letisku. na zaver sme si skusali otocit auto o 360 a dalej pokracovat v jazde. To bolo asi to najlepsie Bol tam jeden na novej x6 ale pri nej to vzdal aj instruktor, kedze ju nevedel dostat do smyku. Tak majitelovi pozical svoju nadupanu bmw1 a to bola ina jazda. Instruktor bol od vas a klobuk dole. Teraz sa aj ja chystam takze vyskusam ako sa bude H spravat bez ASP aj s nim .
Jako pres rucku jsem si to na kluzkem povrchu dal dobre ze jsem konecne i ESP videl nekolikrat v akci Ale jsem rad ze astra moc do smyku nejde, sedi dobre i kdyz jedes trosku vic nad limit
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No ja si moc Astry neužívam,celý min. týždeň bola v servise a od soboty ležím v horúčkach s bronchitídou a s nábehom na zápal plúc,momentálne som vykašlával krv (
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak sed radsi od monitoru dal at tady taky neco nechytnem.
pošlem ti virus mailom
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008