rez
- Reklama
Re: rez
Pánové,po zimě sem umýval auto ručo abych se zbavil soli.Jinak sem ho každý měsíc protáhl myčkou a navoskoval ručo. málem mě kleplo.
Vím že metalíza obsahuje malé částečky kovu,ale to je moc.Tyhle mapy mám na prazích,klikách,zrcátkách,dveřích a blatníkách celkem třináct. Auto má teprve čtyři roky,předtím sem měl G-čko devět let ale nic tahového se nestalo. Je to maras.
Vím že metalíza obsahuje malé částečky kovu,ale to je moc.Tyhle mapy mám na prazích,klikách,zrcátkách,dveřích a blatníkách celkem třináct. Auto má teprve čtyři roky,předtím sem měl G-čko devět let ale nic tahového se nestalo. Je to maras.
pořádně to umyj, je to reznoucí "špína" na povrchu laku
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
a osetril si to nejako okrem vycistenia? ja som si to vsimol a vycistil tesne pred zimou ked som nahadzoval predne zasterky. Toho mokreho blata tam bolo snad aj pol kila a tiez bolo sucho vonku. Pocitam ale ze je to tam zas. Neslo by to niecim vyplnit?pmo píše:Tam dotoho rohu dole u dveří se dostává blato mezi vnitrní plastový kryt blatníku a utěsnění mezi blatníkem a karoserií, aby to nestříkalo až na dveře. Jednou jsem to už čistil a je to ideální místo pro počátek koroze. Bylo tam mokré bláto, i když bylo léto. Dostává se to tam dle mě v místě asi 30 cm odspodu blatníku, kde je v plastovém podběhu taková drážka na přechod z vnitřní části blatníku na vnější.vlk píše:To mě ASTŘIČKA rezne na předních blatníkách, dole u dveří.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
a osetril si to nejako okrem vycistenia? ja som si to vsimol a vycistil tesne pred zimou ked som nahadzoval predne zasterky. Toho mokreho blata tam bolo snad aj pol kila a tiez bolo sucho vonku. Pocitam ale ze je to tam zas. Neslo by to niecim vyplnit?pmo píše:Tam dotoho rohu dole u dveří se dostává blato mezi vnitrní plastový kryt blatníku a utěsnění mezi blatníkem a karoserií, aby to nestříkalo až na dveře. Jednou jsem to už čistil a je to ideální místo pro počátek koroze. Bylo tam mokré bláto, i když bylo léto. Dostává se to tam dle mě v místě asi 30 cm odspodu blatníku, kde je v plastovém podběhu taková drážka na přechod z vnitřní části blatníku na vnější.vlk píše:To mě ASTŘIČKA rezne na předních blatníkách, dole u dveří.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Bohužel, nedotahl jsem to dokonce, jenom jsem dole natřel zevnitř blatník (tam kde bylo to bláto) a lem blatníku, kde dosedá zástěrka. Natřel jsem to konkorem a myslím, že to chtělo i zadělat tu díru 30cm odspodu o které jsem psal již dříve. Tou dírou se to tam dle mě dostává. Jestli to není jasný, kterou díru myslím, tak to nafotím.janda82 píše:a osetril si to nejako okrem vycistenia? ja som si to vsimol a vycistil tesne pred zimou ked som nahadzoval predne zasterky. Toho mokreho blata tam bolo snad aj pol kila a tiez bolo sucho vonku. Pocitam ale ze je to tam zas. Neslo by to niecim vyplnit?pmo píše:Tam dotoho rohu dole u dveří se dostává blato mezi vnitrní plastový kryt blatníku a utěsnění mezi blatníkem a karoserií, aby to nestříkalo až na dveře. Jednou jsem to už čistil a je to ideální místo pro počátek koroze. Bylo tam mokré bláto, i když bylo léto. Dostává se to tam dle mě v místě asi 30 cm odspodu blatníku, kde je v plastovém podběhu taková drážka na přechod z vnitřní části blatníku na vnější.vlk píše:To mě ASTŘIČKA rezne na předních blatníkách, dole u dveří.
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
viem, ktoru myslis, tiez som tam iny otvor kadial by sa to tam mohlo dostavat nenasielpmo píše: Natřel jsem to konkorem a myslím, že to chtělo i zadělat tu díru 30cm odspodu o které jsem psal již dříve. Tou dírou se to tam dle mě dostává. Jestli to není jasný, kterou díru myslím, tak to nafotím.