Co chystate na novou sezonu?
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co chystate na novou sezonu?
Neorigo kšilt stojí tak 3 litry ale origo bych řekl tak 6 možná i víc.ale teď tak přemýšlím jestli není důležitější vyměnit kladku na klínaku za 5 tisíc ,než kupovat kšilt. takže asi na něj letos prdim.
- Reklama
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
viděl bych to na novou přední masku od irmschera
plus řešim,že zadní repro (GTC) dám Hertz basáky s pásmovou propustí a tim nebude potřeba subwoofer,aby to trochu basovalo.Koza se nažere a v kufru bude místo
plus řešim,že zadní repro (GTC) dám Hertz basáky s pásmovou propustí a tim nebude potřeba subwoofer,aby to trochu basovalo.Koza se nažere a v kufru bude místo
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
ja asi len folie. Ale este uvidim mozno aj to kridlo na strechu.
po jaky dobe? ja kdyz vozim ted 2 maly deti mam pocit ze by to chtelo kazdy tyden aspon jednou
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja dal vsem za jizdy zakaz jist a basta. No a je klid
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Hmm tak to mate asi moc klidny dite ktery vydrzi treba hodku v aute potichu a bez knourani NAse mala uz je taky v pohode ale mladej je po me a jak neco neji tak je nervni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Amenmilosh píše: po jaky dobe? ja kdyz vozim ted 2 maly deti mam pocit ze by to chtelo kazdy tyden aspon jednou
No nastesti mame auta 2 a me drobi jen dcera kdyz jedem z a do skolky
Já chystám rozvody. Pomalu se blížím ke 120tis. I když mám 30tis. čas, prevence je prevence
Jinak ještě poznámku k tomu termoreflexnímu sklu: kamrád ho má na citrónu a protože nemá vestavěnou navigaci s anténou na střeše, ale klasickou přicucávací na okno (a né žádnej šmejd - Blaupunkt a kamerou a projekcí), tak jakmile mu na sklo zavítí sluníčko a sklo začne plnit svoji termoreflexní funkci, výrazně se mu zhorší příjem navigace, při ostrém slunci mu dokonce ztratí GPS signál úplně......
Jinak ještě poznámku k tomu termoreflexnímu sklu: kamrád ho má na citrónu a protože nemá vestavěnou navigaci s anténou na střeše, ale klasickou přicucávací na okno (a né žádnej šmejd - Blaupunkt a kamerou a projekcí), tak jakmile mu na sklo zavítí sluníčko a sklo začne plnit svoji termoreflexní funkci, výrazně se mu zhorší příjem navigace, při ostrém slunci mu dokonce ztratí GPS signál úplně......