sraz tohoto klubu?
Re: sraz tohoto klubu?
Domluvte se a ja poslu hromadny mail vsem clenum
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
já radši výlet při zapnuté klimatizaci ...honza píše:Samothe:::: Nebuď zmrzlý, v autě existuje topení a tím si můžeš zatopit a dívat se na nás z auta.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No v Brně by mi to nevadilo!Ale nemyslím si že by přijely ti z druhé sztrany republiky!volil bych spíš nějaké město uprostřed státu!Třeba pardubice nebo Havl.Brod
já bych viděl střed někde v Ostravě ... ne dělám si prdel ... však ono se to nějak dohodne ...
- honza
- Kontaktovat uživatele:
no mě je to uplne jedno,jen by jsme meli myslet na koleky z SK. Těžko říct kde to vymyslet,ale určitě bych to spojil s něčím takovým jako je renocar.no a uudelali by jsme to na celi vikend??
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se kolegům z SK!'Vůbec mi to nedošlo!V tom případě jsem taky pro Brno!Já bych to viděl tak na duben,květen.Co vy na to?
- honza
- Kontaktovat uživatele:
jj duben si myslím bude ideální termín,bude už přezuto na letní,tak to bud lepší. ten renocar bývá někdy kolem dubna,tak bych to zkusil tam
no v Brně jsem byl naposled když mi bylo 9 let ... ale do jara je ještě čas
to se nedivím že jsi pro ty Brňáku ...Oton píše:V tom případě jsem taky pro Brno!
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To Milosh:: Prosím tě ,díval jsem se na astra-g,že jste měli sraz v Milovicích!Který to jsou?U Mikulova nebo v Čechách?
Že bychom to mohly udělat tam!Pokud je to tam reálný !Je tam kdyžtak nějáký ubytování nebo je to jen na jeden den?Tam bychom se myslím vyřádily!Kdyžttak napiš co to všechno obnáší a tak!Díkec moc
Že bychom to mohly udělat tam!Pokud je to tam reálný !Je tam kdyžtak nějáký ubytování nebo je to jen na jeden den?Tam bychom se myslím vyřádily!Kdyžttak napiš co to všechno obnáší a tak!Díkec moc