Nová Astra J Sports Tourer
Re: Nová Astra J Sports Tourer
Teda krátký J na mne neudělalo zrovna dojem, a tohle dlouhý je celý WW klon. To si ho budou lapkové pléct s pašíkem, nebo něčím takovým.... , no uvidíme. Zatím spíš ee. Ty přední světla s bočním výkusem ala pašík... .
No ale já jsem staromilec. I ten současný pašík mě nebere, zato ten předchozí se mi líbil a líbí dál. A kdyzž už se zhlídli v kulatých kudrlinkách, tak proč nevososli blinkače v zrcátkách? Když se to voject od tuším medvěda, kde to bylo myslím poprvé nebáli ostatní....
No ale já jsem staromilec. I ten současný pašík mě nebere, zato ten předchozí se mi líbil a líbí dál. A kdyzž už se zhlídli v kulatých kudrlinkách, tak proč nevososli blinkače v zrcátkách? Když se to voject od tuším medvěda, kde to bylo myslím poprvé nebáli ostatní....
- Reklama
Jako ono je to auto samo o sobě pěkný, ale jak říkáte, moc odkazů na design VW, i japonce v tom vidím.
Jestliže je u Háčka hatchback obecně považován za designově slabší než combi a GTC, řekl bych, že u Jéčka to bude právě naopak, co jsem zatím viděl.
Jestliže je u Háčka hatchback obecně považován za designově slabší než combi a GTC, řekl bych, že u Jéčka to bude právě naopak, co jsem zatím viděl.
Kdyz na to koukam dyl zacina se mi libit Za 5 let treba dojede pred barak
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Milosh každý den jiný názor a zítra se ti zas líbit nebude
Uvidim, hacko se mi taky extra nelibilo zpocatku ale jak ho mam ted rad, kor kdyz jsem si ho rano umyl
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
já jsem více zvědavý na nové GTC,zprvních fotek co se zde vkládaly nic moc,ale počkám si až to uvidím na vlastní oči
ja by som sa nechal na nu prehovorit....chystaju aj verziu OPC v kombiku??
ale zatial Insignia je u mna cislo jedna samozrejme kombi
ale zatial Insignia je u mna cislo jedna samozrejme kombi
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI-Z19DTH
Může mi někdo říct, kde je nová Astra okopírovanej VW?
Asi budu potřebovat přeměřit dioptrie...
Asi budu potřebovat přeměřit dioptrie...
Myslím že ve skutečnosti bude vypadat moc dobře až na ty nesmírně praktické zdvojené A sloupky přes které bude určitě výborný výhled